Başkent’te milli sınav

Güncelleme Tarihi:

Başkent’te milli sınav
Oluşturulma Tarihi: Ocak 08, 2014 01:16

Erkek Hentbol Milli Takımı, Dünya Şampiyonası Avrupa elemeleri beşinci maçında Finlandiya ile karşılaşacak.

Haberin Devamı

A Milli Erkek Hentbol Takımı, 2015 Dünya Şampiyonası Avrupa Elemeleri 1. Grup 5. maçında bugün Finlandiya ile kendi evinde karşılaşacak.
Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) Spor Salonu’nda saat 18.00’de başlayacak maçı, Karadağlı hakem çifti Miljan Vesovic ile Novica Mitrovic yönetecek.
Play-off şansını daha önce yitiren A Milliler, grupta 1 galibiyet ve 3 mağlubiyetle son sırada yer alıyor. Grupta 3. sırada bulunan Finlandiya ise oynadığı 4 maçta birer galibiyet ve beraberlik ile 2 mağlubiyet aldı. İki takım arasında yapılan ilk maçı ise Finlandiya 26-20 kazandı.
Milli Takım Antrenörü Adnan Öztürk, grupta iddialarının kalmamasına rağmen Finlandiya maçını kazanmak istediklerini söyledi.

HEDEF 2016 AVRUPA ŞAMPİYONASI

Genç ve iyi bir takıma sahip olduklarını vurgulayan Öztürk, “Yaş ortalamamız 22-23. Finlandiya karşısında galip gelerek, bu genç takımın özgüvenini artırmak istiyoruz” dedi.
Öztürk, milli hentbolculara zorluk derecesi yüksek maç tecrübesini kazandırmayı amaçladıklarını ifade ederek, “Çıtayı zaman içerisinde yavaş yavaş yükseltmeliyiz. 2016 Avrupa Şampiyonası Grup Elemeleri’nden çıkmayı hedefliyoruz” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!