Diyarbakır- Şanlıurfa yolunda 50 araç birbirine girdi

Güncelleme Tarihi:

Diyarbakır- Şanlıurfa yolunda 50 araç birbirine girdi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 06, 2014 09:38

Diyarbakır-Şanlıurfa Karayolu'nun Beşyüz Evler mevkiinde gizli buzlanma ve sis nedeniyle yaklaşık 50 aracın karıştığı zincirleme trafik kazaları meydana geldi.Olay yerine çok sayıda sağlık ekibi gönderilirken, kazada yaralananların olduğu belirtildi.

Haberin Devamı

Diyarbakır-Şanlıurfa karayolunun Diyarbakır çıkışındaki 500 Evler mevkiinde sabah saatlerinde, gizli buzlanma ve görüş mesafesini etkileyen sis nedeniyle zincirleme trafik kazası meydana geldi. Sis ve buzlanma nedeniyle aralarında kamyon, 1 ambulans, otobüs ve otomobilin bulunduğu yaklaşık 50 aracın karıştığı kazada yaralananların olduğu belirtildi.

50 ARAÇ BİRBİRİNE GİRDİ / FOTO GALERİ

İSTANBUL SİS ALTINDA

Kaza yerine çok sayıda polis ekibi ve ambulans sevk edilirken, Diyarbakır-Şanlıurfa karayolunda kontrollü olarak trafik akışı sağlanıyor.

MANİSA'DA YOĞUN SİS

Manisa'da etkili olan yoğun sis nedeniyle İzmir-Ankara ve İzmir-İstanbul yolunda görüş mesafesi yer yer 30 metrenin altına düştü. Gece başlayan ve sabah etkisini artıran sis nedeniyle, şehirler arası ve şehir içi trafikte sürücüler zor anlar yaşadı.

Görüş mesafesinin yer yer 30 metrenin altına düştüğü İzmir-İstanbul, İzmir-Ankara ve Alaşehir-Denizli-Buldan yollarında yoğun sis nedeniyle sürücüler, ilerlemekte güçlük çekti. Kent girişlerindeki kavşaklarda önlem alan trafik ekipleri, sürücüleri sis farlarını yakmaları, takip mesafesini korumaları ve trafik kurallarına uymaları konusunda uyardı.

KAZA YERİNDEN İLK GÖRÜNTÜLER

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!