Sağlam Tarık'tan umudu kesmiş

Güncelleme Tarihi:

Sağlam Tarıktan umudu kesmiş
Oluşturulma Tarihi: Ocak 04, 2014 14:27

Beşiktaş Kulübü, Eskişehirspor'un genç oyuncusu Tarık Çamdal'ın transferini hafta başında bitirmeye hazırlanıyor.

Haberin Devamı

Transferin gerçekleşmesi için Beşiktaşlı futbolcu Eneramo'nun takasta kullanılacağı haberleri, Eskişehirspor cephesi tarafından doğrulanmadı. Kırmızı-siyahlı takımın teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, Tarık Çamdal için "gitti gibi" derken, transferin henüz imza aşamasına gelmediğini kaydetti.

Sağlam, "Ben her fırsatta Tarık'ın takımda kalmasını istediğimi söyledim ama bu saatten sonra imkansız. Hiçbir şey yaşanmamış gibi yapıp olanları unutamayız. Kendisine 'gitti' gözüyle bakıyoruz. Takas için Beşiktaş'ın bize oyuncu önerdiği söyleniyor ama transferde henüz takas konuşacak konuma gelinmedi. Ayrıca ne Eneramo ne de başka bir Beşiktaşlı futbolcu için kimseyle konuşmadık" diye konuştu.

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mesut Hoşcan ve Ertuğrul Sağlam arasında yapılacak toplantıda, Beşiktaş'ın takas teklifinin masaya yatırılarak, siyah-beyazlı kulüpten alınabilecek muhtemel oyuncular konusunda bir karara varılması bekleniyor.

Öte yandan, başkan Hoşcan'ın, pazartesi günü İstanbul'a gelerek Türkiye Futbol Federasyonu'nda bazı görüşmeler yapacağı, Hoşcan ve ekibinin daha sonra Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ile buluşup, Tarık Çamdal ve Veysel Sarı transferleri konusuna son noktayı koyacakları öğrenildi.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!