Susan Miller - Herkese güzel haberler var

Güncelleme Tarihi:

Susan Miller - Herkese güzel haberler var
Oluşturulma Tarihi: Ocak 04, 2014 12:30

Boğalar kariyerlerini, Teraziler hayat tarzını, Yaylar parasal durumları, Balıklar yeni iş tekliflerini değerlendiriyor.

Haberin Devamı

Yeni kararların haftası
Boğalar kariyerlerini, Teraziler hayat tarzını, Yaylar parasal durumları, Balıklar yeni iş tekliflerini değerlendiriyor.

Koç (21 Mart - 19 Nisan)
Yeni bir kariyer planı yapmak için yılın en ideal haftası bu hafta. İdealinizdeki işi elde etmek için çok çalışacaksınız ama bunu gerçekten istiyorsanız başarabilirsiniz. Bu hafta partnerinizle fikir ayrılığına düşebilirsiniz. Sabırlı olun ve sorunlarınıza birbirinizi dinleyerek ortak bir çözüm bulun.

Boğa (20 Nisan - 20 Mayıs)
İş hayatınızda zaman yönetimi ve tasarruf konusunda yeni kararlar alabilirsiniz. Bu fikirlerinizi iş arkadaşlarınızla paylaşmanız çok önemli. Onların düşüncelerini dinleyin ve kararları hep birlikte alın.

İkizler (21 Mayıs - 21 Haziran)
Önümüzdeki ay deniz aşırı veya uzak bir şehre seyahat etme planları yapıyor olabilirsiniz. Hazırlanmaya şimdiden başlayın, gideceğiniz yer hakkında yeni bilgi edinin. 1 Ocak’taki Yeni Ay’la birlikte, birikim, yatırım ve harcamalarınızla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Kemik ve diş sağlığınıza dikkat edin.

Haberin Devamı

Yengeç (22 Haziran - 22 Temmuz)
Partneriniz veya iş arkadaşlarınızın fikirleri hayatınızla ilgili aldığınız kararlar konusunda önemli rol oynuyor. Plüton’un etkisiyle, hayatınızın başkalarının kontrolü altında olduğunu hissedebilirsiniz. Bundan rahatsızlık duyuyorsanız, açık açık dile getirmelisiniz. Aklınız kariyeriniz de dâhil olmak üzere birçok konuda karışık olabilir.

Aslan (23 Temmuz - 22 Ağustos)
Bu hafta işleriniz yoğun. Mayıs ayında işinizde yükseleceğiniz bir teklif alabilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmeniz gerekiyor. Spor yaparsanız hem sağlığınızı korur, hem de stresle başa çıkabilirsiniz. Daha güçlü ve fit bir vücuda sahip olabileceğiniz bir dönem. Bu şansı iyi kullanın ve gerekirse bir uzmandan yardım alın.

Başak (23 Ağustos - 22 Eylül)
Yeni birileriyle tanışmanız veya partnerinizle ilişkinizi ilerletmeniz açısından ideal bir hafta. Çocuk sahibi olmaya karar verebilirsiniz. Bu hafta yaratıcılığınız dorukta. İş hayatınızda yeni fikirlerle dikkat çekeceğiniz bir dönem size bekliyor.

Haberin Devamı

Terazi (23 Eylül - 22 Ocak)
1 Ocak’taki Yeni Ay’la birlikte, eviniz ve yaşam tarzınızla ilgili aldığınız kararları gözden geçiriyorsunuz. Taşınmayı veya yeni mobilyalar almayı düşünüyorsanız, harekete geçmek için iyi bir dönem. Aile büyüklerinize vakit ayırmanız gerekiyor. Anne ve babanızın size ihtiyacı olabilir.

Akrep (23 Ekim - 21 Kasım)
Bu hafta işinizle ilgili yeni araştırmalar yapabilir, bundan büyük keyif alabilirsiniz. Seyahate çıkmaya karar verebilir, yeni yerler keşfetmek isteyebilirsiniz. Temiz hava ve güneşli bir yerde yapacağınız bir tatil size iyi gelebilir, böylece tatil dönüşü işinizde de daha verimli olabilirsiniz.

Yay (22 Kasım - 21 Aralık)
Yeni yılla birlikte harcamalarınız ve birikimleriniz konusunda yeni kararlar alabilirsiniz. Finansal planınızı yaparken güvendiğiniz bir uzmandan yardım isteyin. 1 Ocak’taki Yeni Ay’ın etkisi devam ediyor. Karşınıza daha çok para kazanabileceğiniz fırsatlar çıkabilir. Ancak bu fırsatları iyi takip etmeniz gerekiyor.

Haberin Devamı

Oğlak (22 Aralık - 19 Ocak)
Gezegenlerin Oğlak burcundaki etkileşimleri nedeniyle hareketli bir hafta size bekliyor. Evinizle ilgili yeni kararlar almanız gerekebilir. Mars’ın etkisiyle, iş hayatınızdaki çalışmalarınızla patronunuz veya iş arkadaşlarınızın takdirini toplayabilirsiniz. Kaldırabileceğinizi düşündüğünüzden fazla sorumluluğunuz olabilir; ama üstesinden gelebilirsiniz.

Kova (20 Ocak - 18 Şubat)
Oğlak burcundaki gezegenlerin hareketliliği bilinçaltınıza yansıyor. Uzun süredir kurtulmak istediğiniz bir alışkanlığı yeni yılla birlikte geride bırakabilirsiniz. 1 Ocak’taki Yeni Ay, güç gerektiren zor kararlar almanıza yardımcı oluyor. İsteklerinizi ertelemeyin. Sezgilerinizin güçlü olduğu bir hafta.

Haberin Devamı

Balık (19 Şubat - 20 Mart)
Bu hafta yeni iş teklifleri alabilir veya yeni anlaşmalara imza atabilirsiniz. Karşınıza düşündüğünüzden de güzel fırsatlar çıkabilir. Çalışmalarınızın karşılığını fazlasıyla alacaksınız. Finansal açıdan şanslı olduğunuz bir döneme giriyorsunuz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!