Es-Es'in vazgeçemedikleri

Güncelleme Tarihi:

Es-Esin vazgeçemedikleri
Oluşturulma Tarihi: Ocak 01, 2014 12:09

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, takımının ligde yaptığı 17 maçın hepsinde Necati Ateş ve Ruud Boffin'e forma verdi.

Haberin Devamı

Es-Es'lerin ligdeki maçlarında 23 farklı futbolcu ter döktü. Lig maçlarında 8 yabancı futbolcu, 15'de Türk futbolcu Es-Es formasını giydi. Necati Ateş ve Belçikalı file bekçisi Ruud Boffin, 17 maça çıkarak takımlarının ligde en fazla forma şansı bulan oyuncuları oldu. Bu iki futbolcuyu 16 maçla Erkan Zengin, Alfred N'Diaye, Jerry Akaminko ve Diego Angelo takip etti. Diomansy Kamara ve Veysel Sarı da 15 kez takımda yer buldu. Es-Es formasını Erman Kılıç ve Tarık Çamdal 14'er, Hürriyet Gücer ve Aytaç Kara 12'şer, Özgür Çek ve Henri Bienvenu 11'er, Cristobal Jorquera ve Erkut Şentürk 8'er kez sırtlarına geçirdi.

Ligde, Serol Demirhan 6, Servet Çetin 4, Rodrigo Tello 3, Sezgin Coşkun 2 kez sahaya çıktı. Abdulaziz Solmaz, Tanju Kayhan ve Hasan Hüseyin Acar ise bir defayla takımlarının en az forma şansı bulan oyuncular oldu.

Es-Es'in maçlarında en fazla düdüğü Çakır, çaldı

Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısında Eskişehirspor'un en fazla maçını yöneten hakem Cüneyt Çakır, oldu. Eskişehirspor'un maçlarını ligin ilk yarısında 14 farklı hakem yönetti. Hakemler, Es-Es'lere 35 sarı, 2 de kırmızı kart gösterdi. Cüneyt Çakır, Es-Es'in 3 maçında görev alarak en çok karşılama yöneten hakem oldu. Çakır, Eskişehirspor'lu futbolculara karşı 4 kez sarı karta başvurdu. Eskişehirspor, Çakır'ın yönettiği maçlarda 2 galibiyet, bir de beraberlik aldı. "Kırmızı şimşekler"in en fazla maçını yöneten ikinci hakem Hüseyin Göçek, oldu. Göçek'in yönettiği iki maçta, siyah-kırmızılılar bir galibiyet, bir de beraberlik aldı.

Bülent Yıldırım, Çağatay Şahan, Deniz Çoban, Fırat Aydınus, İlker Meral, Kuddusi Müftüoğlu, Mete Kalkavan, Mustafa İlker Coşkun, Mustafa Kamil Abitoğlu, Özgür Yankaya, Tolga Özkalfa ve Yunus Yıldırım da birer kez Eskişehirspor maçında düdük çaldı.

En fazla sarı kartı, Şahan gösterdi

Şahan, 6 sarı kart göstererek Eskişehirsporlu futbolculara karşı en fazla kart kullanan hakem oldu. Çakır, Müftüoğlu, Kalkavan ve Özkalfa da siyah-kırmızılı futbolculara 4'er kez sarı kart gösterdi. Öte yandan Müftüoğlu ve Kalkavan, Eskişehirsporlu futbolculara karşı birer kez kırmızı kartlarına başvurdu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!