Yılbaşı gecesi televizyonda neler var? En güzel yılbaşı mesajları burada

Güncelleme Tarihi:

Yılbaşı gecesi televizyonda neler var En güzel yılbaşı mesajları burada
Oluşturulma Tarihi: Aralık 31, 2013 06:09

Bugün 31 Aralık… İnternet devi de Google da bunu günü unutmayarak Yılbaşı için özel bir doodle hazırladı. Peki yılbaşı programınızı yaptınız mı? İşte televizyon kanallarının yılbaşı yayın akışı ve yılbaşı için en güzel mesajlar…

Haberin Devamı

TELEVİZYONLARIN YILBAŞI YAYIN AKIŞI

KANALD’DE YILBAŞI GECESİ: KOMEDİ DÜKKANI

Kanal D, yeni yıl özel programında izleyiciye bol kahkaha ve eğlence vadediyor. Tolga Çevik ile Ezgi Mola’nın hazırladığı “Arkadaşım Hoşgeldin”, bu akşam ilk kez ekranda. “Komedi Dükkanı”yla 10 sezon boyunca yüzleri güldüren Tolga Çevik, yılbaşı gecesi “Arkadaşım Hoşgeldin” adlı yeni gösterisiyle Kanal D ekranında olacak. Bu renkli gösterinin startı ise bu akşam veriliyor.

CEM YILMAZ YILBAŞI GECESİ KANALD’DE

Cem Yılmaz da “CM101MMXI Fundamentals” adlı stand-up şovuyla saat 20.00’den itibaren Kanal D’de olacak.

SEKSENLER’DE YILBAŞI

Seksenler dizisinin yeni bölümünde; 1984’e saatler kala Rukiye yılbaşı için hazırlıklara başlar. Fehmi’nin aldığı hindiler pişirilir. Gülden ve ailesinin yılbaşı programı son anda iptal olunca, onlar da Rukiye’lere gelir. 19.50

Haberin Devamı

YILBAŞI GECESİ O SES TÜRKİYE JÜRİLERİ SAHNEDE

TV8, yeni yılı “O Ses Türkiye” jürileriyle karşılayacak. Murat Boz’la başlayacak eğlence, Hadise ve Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz’un seslendireceği şarkılarla devam edecek.

TRT’DE YILBAŞI

TRT1’de “Beni Böyle Sev” oyuncuları Zeynep Çamcı ve Alper Saldıran’ın sunacağı yılbaşı özel programı var. Mustafa Ceceli ve Zara’nın sahne alacağı gecede onlara Burcu Biricik, Burcu Altın, Bala Atabek ve Selen Uçer de eşlik edecek.

KİM MİLYONER OLMAK İSTER YARIŞMASI YILBAŞI ÖZEL BÖLÜMÜ

'Kim Milyoner Olmak İster”in yılbaşı özel bölümünde Ali Şen, Şebnem Bozoklu ve Hakan Yılmaz yarışacak. Üçü de ödüllerini yardım kuruluşlarına bağışlayacak.

SELÇUK YÖNTEM’Lİ BÜYÜK RİSK’İN YILBAŞI GECESİ

Selçuk Yöntem’in sunduğu “Büyük Risk”in yılbaşı özel bölümünde ünlüler yarışıyor. Özel bölümde Yöntem soruyor, Zeynep Beşerler, Tan Sağtürk, Can Bonomo, Erdil Yaşaroğlu, Asuman Krause, Metin Şentürk ve Burcu Kara cevaplıyor.

DOKSANLAR DİZİSİNDE YILBAŞI GECESİ

Doksanlar dizisinde mahallede çok kanallı ilk yılbaşı heyecanı yaşanıyor. Herkes sabırsızlıkla yılbaşı akşamı yayınlanacak programları bekliyor. 22.00

2014 YILININ EN GÜZEL YILBAŞI MESAJLARI

Haberin Devamı

İşte sonunda buldüm. Neyi mi? Sana gönderebileceğim dostluğumuzun, yeni yılda da devam edeceğini anlatabilecek sıcacık bir yeni yıl mesajını; Mutlu yıllar.

Çok kazançlı, keyifli, sevgi dolu, başarılı bir yıl olması dileğiyle.

Getirdiği mutluluğun tüm kötülükleri unutturacağı, başarıların tüm başarısızlıkları yok edeceği güzelliklerin hayatını dolduracağı bir yıl dileğiyle.

İşte sonunda buldüm! Neyi mi? Sana gönderebileceğim dostluğumuzun, yeni yılda da devam edeceğini anlatabilecek sıcacık bir, yeni yıl mesajını; Mutlu Yıllar!

Yeniyılın sağlık, mutluluk, başarı ve bol kazanç getirmesi dilekleriyle. Neşe dolu yıllar!

Yeni yılın tüm insanlığa ve ülkemize barış, mutluluk getirmesi dileğiyle tüm dostların yeni yılı kutlu olsun.

Haberin Devamı

Her Yeni Yil, yeni tazelenen umutların, çoğalan sevgilerin habercisidir. 2006 yılı da böyle olsun ama hep güzel olsun.. Nice Yıllara..
Yine yeni bir yıl var kapımızda. Geleceğinizi oluşturacak her yeni gün bir önceki günden daha güzel, isteklerinize uygun ve sizi mutlu edecek şekilde olsun! İyi Seneler!

BAKMADAN GEÇME!