Yeni yıl kehanetleri

Adettendir; yeni yıl yaklaşınca burçlar, fallar sıralanmaya başlar gazete köşelerinde...

Haberin Devamı

Yeni yıl kehanetleri

Herkes ‘Fala inanma falsız da kalma’ klişesinin arkasına sığınır. Bu lafa da fena halde gıcık olurum doğrusu; inanmazsan falsız kal kardeşim! İnanıyorsan da açık açık söyle...
Ama biliyorum ki en inanmayanı bile; ‘gelecek yıl bizi neler bekliyor’ başlığını görür görmez çaktırmadan bir göz atar bu tip yazılara.
İtiraf edelim ki çoğumuzun içinde ‘bilinmez’e duyulan gizli bir merak var. Ben de bu merakıma yenik düştüm ve bu konuda güvendiğim isimlerden biri olan Aslı Güder’in kapısını çaldım.
Geçen yıl bu zamanlarda Aslı ile yaptığım röportajında 13 tahmininden 12’si hedefi tam on ikiden vurdu.
Sadece Gülben Ergen’in evleneceği konusunda yanılmıştı. (Tabii Gülben bugün evlenip de bir sürpriz yapmazsa).
Yılın son günü ‘Öngörü Ustası’ Aslı’yı bir kez daha köşeme konuk ediyorum.
Bakalım ünlüler hakkındaki yeni kehanetleri neler...

Haberin Devamı

İşte ünlüler

Alfabetik sırayla gidersek listemizin başında Acun Ilıcalı var.
Acun, yerli ve yabancı pek çok ünlü sanatçıyla anlaşarak sahibi olduğu kanalda çok başarılı bir yıl geçirecek.
Ajda Pekkan’a gelince, onun için her şeyin başı sağlık olmalı. Yeni yılda Süperstar’ın ses telleri, cilt ve beslenme problemleriyle ilgili hastalıklara çok dikkat etmesi gerekiyor. Hiç yaşamadığı kadar büyük bir aşk da 2014’de onu bekliyor olacak.
Fenerbahçe’nin ‘ezeli’ başkanı Aziz Yıldırım’ı 2014’te zor günler bekliyor. Yıldırım, iki yıl içinde kulübe veda edip yurtdışında yaşama kararı alabilir. Aslı, ‘Aile içinde para kavgalarına dikkat başkan!” diyerek onu da uyarıyor.
Zirve bu yıl da yine Bülent Ersoy’un. Fakat “sağlığa dikkat” diyor Aslı, Bülent Hanım için. Özellikle kalple ilgili problemler yaşayabilir ve bir safra kesesi operasyonu geçirebilir. Başarı büyük ama üzgünüz, Diva’ya ufukta yeni bir aşk görünmüyor. İzmir yansın!
Fatih Terim 2014’te iki sevinci birden yaşayacak. Hem dede olabilir, hem de İtalya’dan gelecek teknik direktörlük teklifini değerlendirebilir. Bu arada Galatasaray’dan umulmadık bir yöneticilik teklifine de hazır olsun.
Gülben Ergen, 2014’ün en şanslı isimlerinden biri... Gülben’e çocuklarını da sahiplenebilecek beyaz atlı bir prens görünüyor ufukta.
“Anlayacağınız geçen yıl tutturamadım ama bu yıl Gülben’e kesin evlilik var diyor” Aslı. Yıllar sonra eski bir dizinin yeni uyarlamasıyla ekranlara dönebilir.
E daha ne olsun...
Hadise’nin aşk hayatı magazin gündeminden düşmeyecek. “Aman dikkat diyor” Aslı, “aşkınla işini karıştırma yoksa yasak bir aşk yüzünden zor günler geçirebilirsin. Bir de müjdesi var Hadise’ye: “Eğer güzelliğini dişiliğiyle birleştirirsen yeni bir Hürrem Sultan’ın doğuşuna tanık olabiliriz.” Kısaca Hadise bu sene de hadiselerin kraliçesi olmaya aday...
Halit Ergenç – Bergüzar Korel çiftini ‘Binbir Gece’den daha iddialı bir projeyle yeniden bir arada izleyeceğiz. Çift, mayıs ve eylül aylarında yatırım yapmak için yurtdışına gidecekler.
Kıvanç Tatlıtuğ eğer yabancı dil eksikliğini giderirse, yurtdışında imza atacağı bir film projesiyle Hollywood oyuncularına parmak ısırtacak. Kısa süreli de olsa koç burcu biriyle aşk esintisi yaşayacak. Aslı’dan tavsiye; kazalara dikkat!
‘Tükenmişlik sendromunu’ atlatan Meryem Uzerli bebeğini Türkiye’de büyütme kararı alıp, setlere dönüş yapacak. Can Ateş, eski sevgilisine geri dönmek istese de Uzerli yaralı kalbini başka bir aşkla tedavi edecek.
Aile hayatında karışıklıklar yaşayacak olan Tolga Çevik mayıstan sonra muhtemelen TV8’de çok iyi bir programla ekrana dönüp iş yaşamındaki başarı çıtasını yükseltecek. 2014 yılında Tolga Çevik’in, yakın çevresine başkaldırışına tanık olacağız.

Haberin Devamı

Bunlar da yabancılar

Britanya Kraliyet Ailesi, kardeşler arasındaki kavgalarla büyük sarsıntılar yaşayacak. Prens Charles’ın kalbi bu tartışmalara dayanamayabilir.
Justin Bieber uyuşturucu tedavisi görmek için sahnelere bir süre ara verecek.
Justin Timberlake mayıstan sonra Türkiye’de yapacağı bir yatırımla gündeme oturacak.
Miley Cyrus yeni aşkı nedeniyle sahnelere bir süre ara verecek. Bu arada başına kadın hastalıklarıyla ilgili bir sıkıntı gelebilir.
Kim Kardashian-Kanye West ilişkisinde yol ayrımına geliniyor. Bu büyük aşk Kanye yüzünden bitecek.
Obama’yı siyasette sıkıntılı günler bekliyor. İşi ile özel hayatı arasında seçim yapmak durumunda kalabilir. Türkiye-ABD ilişkileriyle ilgili vereceği önemli iki kararla bizim de gündemimize oturacak.
Burçların kraliçesi Susan Miller kronik bir rahatsızlık yaşayacak. Mart ayından sonra maddi yatırımlar yapacak. Ev ve şehir değişikliği görünüyor.
David Beckham derin bir depresyona girip ailesine zor günler yaşatacak. Victoria ise bu sıkıntıyı hayatının büyük bir kısmını işine ayırarak atlatacak.

Haberin Devamı

Ortaya karışık tahminler

-Süper Lig’de sürpriz bir takım şampiyonluk koltuğuna oturacak.
-2014’ün ilk altı ayı doğal afetler açısından tehlike sinyalleri veriyor. Volkan patlamaları, depremler ve tufanlar sebebiyle toplu ölümler yaşanacak. Marmara, Ege ve Kıbrıs’a dikkat!
-Dünya suikast girişimleriyle sarsılacak.
-Papa, çok ciddi bir sağlık problemi yaşayacak.
-Evlilikler azalıp, boşanmalar artacak. Tüp bebek patlaması yaşanacak.
-Uyuşturucu kullanımı, salgın bir hastalık gibi yayılacak. Bununla ilgili birçok operasyon gerçekleşecek, ünlüler dikkat!
-Uzay araştırmalarında dünyayı yerinden oynatacak yepyeni bir keşif yapılacak ve eski tezlerin çoğu çürütülecek.
-Elektronik eşyalarda yaşanan problemler nedeniyle tek kullanımlık cihazlar üretilecek.
-Avrupa’da çok büyük bir ekonomik kriz yaşanacak.
-Radyoaktif kalıntılar bazı hayvanların soylarının ve bitkilerin tükenmesine ya da mutasyona uğramasına sebep olacak.
-İnanması zor ama Amerika, Esad’a sahip çıkacak.
-Dünya değişik bir dinin doğumuna şahit olacak.
-2016’a kadar dünyanın yeni süper gücü Çin Cumhuriyet’i olacak. Sömürenler, sömürge haline gelecek.
-ABD’nin gerilemesi 2014’te devam edecek ama maalesef bu gerileme gezegende daha fazla kaosa yol açacak.

Yazarın Tüm Yazıları