Börekçiden yeni yıl hediyesi

Güncelleme Tarihi:

Börekçiden yeni yıl hediyesi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 31, 2013 01:34

KÜTAHYA'nın Simav ilçesinde börek ve unlu mamüller satan bir işletme, müşterilerin ilgisini çekmek için yılbaşı sürprizi hazırladı. Alışveriş yapanlara kura çektiren işyeri sahibi talihli müşterilerine kahvaltı ikram ediyor.

Haberin Devamı

Simav 4 Eylül Mahallesi'nde 13 yıllık usta Yaşar Alptekin (34), su böreği, kıymalı, peynirli, patetesli börek, açma ve poğaça türü unlu mamülleri üretip satıyor. Satış öncesi müşterilerine kura çektiren Alptekin, kahvaltı yazısını bulan müşterilerine maddi değeri 10 lirayı bulan ürünlerini çay ile birlikte bedava ikram ediyor.

Promosyonlu satış yaptığını işyerinin camına yazdığı bir duyuru ile paylaşan Börekçi Yaşar Alptekin, promosyonun ürünlerine ilgiyi arttırdığını dile getirdi. Alptekin, “İster 50 kuruşluk boğaça alsın, isterse 1 kilo börek alsın. Fark etmiyor. Kurada kahvaltı yazısını bulan herkese maddi değeri 10 lirayı bulan ürünlerimden istediğini çay ile birlikte anında ikram ediyorum” dedi.

ÖZEL GÜNLERDE DEVAM EDECEK

Promosyonlu satışları vatandaşların ilgisi üzerine özel günlerde de devam ettireceğini ifade eden Alptekin, “Simav'a 5 yıl önce Kastamonu'dan geldim. Çok şükür işlerim iyi. Ancak daha da iyi olması için aklıma böyle ilginç bir fikir geldi. Yılbaşı nedeniyle hayata geçirdim” şeklinde konuştu. Alptekin, müşterilerin istedikleri zaman promosyon hakkını kullanabildiklerini söyledi.

Haberin Devamı

Çekilişte kahvaltı promosyonu kazanan talihli Tuncer Başaran, “Bu gün kendimi şanslı günümde hissediyorum. Bedava kahvaltı kazandım. Şimdi hemen gidip talih kuşundan yılbaşı özel bilet almayı düşünüyorum” dedi.

Bir başka talihli Özkan Gök, “Ben kurayı börek yedikten sonra çektim. Kazanacağımı bilseydim kahvaltımı paralı yapmazdım. Daha sonra gelip bedava kahvaltı yapacağım” şeklinde konuştu.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!