İbo Metris Cezaevi'nde

Güncelleme Tarihi:

İbo Metris Cezaevinde
Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 2013 14:48

Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş ve İbrahim Tatlıses, Metris Cezaevi'ne gitti. Bu arada Reza Zarrab'ın avukatları da ünlü işadamının tutukluluğuna itiraz etti.

Haberin Devamı

Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş, 17 Aralık operasyonunda gözaltına alınarak, tutuklanan eşi Reza Zarrab'ı (Rıza Sarraf) Metris Cezaevi'nde ziyaret etti. Saat 13.00 sıralarında cezaevine gelen Gündeş'in içinde bulunduğu cip, giriş-çıkış kapısına sıfır yanaştı. Gündeş'in girişi görüntülenemedi. Saat 14.00 sıralarında çıkan Gündeş, yine kapıya sıfır yanaşan cipe görüntülenmemek için eğilerek ve koşarak bindi. Ancak Gündeş'in bu hareketi kameralardan kaçmadı. Gündeş ile birlikte Sarraf'ın avukatı Şeyda Yıldırım'ın da geldiği görüldü.

EBRU GÜNDEŞ VE TATLISES BÖYLE GÖRÜNTÜLENDİ / Foto Galeri

METRİS CEZAEVİ'NE SÜRPRİZ ZİYARETÇİ

Beni ayakta çekin

Sanatçı İbrahim Tatlıses, savcılıktan izin alarak 17 Aralık operasyonunda tutuklanan Ebru Gündeş’İn eşi iş adamı Rıza Sarraf’ı cezaevine ziyarete gitti.Tatlıses twitter hesabında iş adamı için " dostumdur öyle de kalacak" demişti. Tekerlekli sandalye ile görüntü vermek istemeyen Tatlıses, ayağa kalkarak gazetecilere poz verdi.

Haberin Devamı

ZARRAB, TATLISES'E ŞARKI SÖZÜ VERMİŞTİ

Reza Zarrab'ın söz yazdığı ve ünlü şarkıcılara bu sözleri verdiği biliniyor. Zarrab'ın ünlü türkücü Tatlıses'e de şarkı sözü verdiği biliniyor.

İbrahim Tatlıses’e verdiği bir şarkıda şöyle yazmış Zarrab: “İşte geldi filmin sonu / Anlamadık neydi konu / Boş ver artık onu bunu / Bir yıldız kaydı.”

ZARRAB'IN TUTUKLULUĞUNA İTİRAZ

17 Aralık operasyonları kapsamında tutuklanan işadamı Reza Zarrab'ın avukatları da tutukluğa itiraz etti. Zarrab, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen "Yolsuzluk ve rüşvet soruşturması" kapsamında "Suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, rüşvet vermek" suçlamasıyla tutuklanmıştı.

Zarrab'ın avukatları bugün Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na gelerek, tutukluğuna itirazda bulundu. Dilekçede, tutuklama kararını veren 25. Sulh Ceza Mahkemesi'nden tutuklama kararını gözden geçirerek düzeltmesini, aksi takdirde bir üst mahkemeye dilekçenin gönderilmesi talep edildi.

İbo Metris Cezaevinde

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!