Bozüyükspor ikinci yarıda iddialı geliyor

Güncelleme Tarihi:

Bozüyükspor ikinci yarıda iddialı geliyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 2013 14:11

Bozüyükspor'un Kulüp Başkanı Cengiz Özkan, ikinci yarı iyi bir takım kurup, ligi Bozüyükspor'un hak ettiği yerde bitirmek istediklerini söyledi.

Haberin Devamı

Spor Toto 2. Lig Kırmızı grup ekiplerinden Bozüyükspor'un Kulüp Başkanı Cengiz Özkan yaptığı açıklamada, 2013-2014 sezona sıkıntılı bir şekilde başladıklarını ve bu süreçte, Eskişehirspor'un büyük desteğini gördüklerini söyledi. Kulüp içerisinde yaşanan maddi krizde AK Parti Bilecik Milletvekili Fahrettin Poyraz ve Bozüyük Belediye Başkan Vekili Fatih Bakıcı'nın takıma sahip çıktığını anlatan Özkan, şöyle konuştu:

"Yaşanan tüm maddi krize rağmen, Spor Toto 2. Lig'de mücadele eden Bozüyükspor, 2013-2014 sezonuna büyük sıkıntı içinde başladı. Biz bu sıkıntıları yaşarken, Eskişehirspor'un büyük desteğini gördük. AK Parti Bilecik Milletvekilimiz Fahrettin Poyraz ve Bozüyük Belediye Başkan Vekilimiz Fatih Bakıcı da takımımıza sahip çıktı."

"Bozüyükspor, bizim en büyük değerimiz"

Türkiye'de, Bilecik ve Bozüyük'ün tanıtımı noktasında en büyük payın Bozüyükspor olduğunu dile getiren Özkan, şöyle konuştu:

"İlk yarıyı istemediğimiz ve hak etmediğimiz bir yerde bitirdik. Bizim tek hedefimiz, Bozüyükspor'u bu sıkıntılı süreçten çıkartıp, hak ettiğimiz yerde ligi bitirmektir. Bunun için, ikinci yarıya iyi bir takım kurmak istiyoruz. Ancak bunun için bize desteklerini esirgemeyen milletvekilimiz ve belediye başkan vekilimizin yanında Bozüyük halkının ve iş adamlarımızın da desteğine ihtiyacımız var. Biz, Bozüyükspor'un bu zor zamanında elimizi taşın altına koyduk. Bu taşı kaldırmak için de herkesin yardımına ihtiyacımız var. Bozüyükspor, bizim en büyük değerimiz."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!