‘Son şovu’ kamerada

Güncelleme Tarihi:

‘Son şovu’ kamerada
Oluşturulma Tarihi: Ocak 02, 2014 01:25

Pınar Ünlüer’i pompalı tüfekle öldüren Okan Özparıltı’nın cinayet öncesi ve sonrası görüntüleri ortaya çıktı. Facebook’tan “Son şovum olacak” diye yazan Özparıltı, Ünlüer’i aşkına karşılık vermediği için öldürdüğünü söylemişti.

Haberin Devamı

İZMİR’in Gültepe semtinde, geçen yıl 3 Aralık’ta eşinden ayrıldıktan sonra anne ve babasıyla yaşamaya başlayan Pınar Ünlüer (29), 7 yaşındaki oğlu A.E.K.’yı okuldan çıkması için kafeteryada beklemeye başladı. Bu sırada, ailesine ait büfede çalışan Okan Özparıltı (24) da, aşkına karşılık vermeyen Pınar Ünlüer’in bulunduğu kafeteryaya gelerek pompalı tüfeğini peşpeşe ateşledi.

FACEBOOK MESAJI

SanıkÖzparıltı’nın, cinayetten hemen önce sosyal paylaşım sitesi Facebook’taki profil sayfasında, “Kaybedecek bir şeyim yok en fazla senelerimi yer” ve “Ben seni pembe dünyalarımda sevdim. Şimdi karanlık dünyamda intikam almak için pusuda sabahlıyorum. Son şovum olacak az kaldı” diye yazarak dehşeti haber verdiği de ortaya çıktı.

TEHDİT VE CİNAYET

Olayın ardından tutuklanan ve hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle dava açılan Okan Özparıltı’nın, cinayet günü yaşattığı dehşet anlarını kaydeden güvenlik kemarası görüntüleri de ortaya çıktı.
Polisin yanı sıra, Pınar’ın ailesinin de bir süre önce elde edip mahkemeye sunduğu, yandaki bir işyerinin güvenlik kamerasının kaydettiği görüntülerde ilk olarak, Pınar Ünlüer’in oğlunu okula bıraktıktan sonra çıkışını beklemek için kafeteryaya gelmesi yer aldı. Görüntülerin devamında ise, sanık Özparıltı’nın, otomobilin arka koltuğundan aldığı pompalı tüfekle Ünlüer’in bulunduğu kafeteryaya geldiği, içeridekileri tehditle çıkardıktan sonra ise talihsiz kadını öldürdüğü görüldü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!