Zamanlama manidar

Güncelleme Tarihi:

Zamanlama manidar
Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 2013 01:11

Hırsızlık için girdiği evde suçüstü yakalanan K.U. (19) operasyonun zamanlamasına dikkat çekti.

Haberin Devamı

Dün gece Beşiktaş Sinanpaşa Mahallesi’ndeki bir eve girdiği sırada polisler tarafından suçüstü yakalanan K.U. (19), yapılan ilk sorgusunda suçlamaları inkâr etti. Polise verdiği ilk ifadede emniyet içindeki bazı odakların kendisiyle kişisel sorunu olduğunu iddia eden genç zanlı, “Gidelim bizim mahallede herkese tek tek soralım. Suçlu muyum, suçsuz muyum milletimiz karar versin. Yüreğiniz varsa seçimde çıkın karşıma, orada hesaplaşalım” diyerek, kimseden korkusu olmadığını açıkça belirtti.

BİRİLERİ DÜĞMEYE BASTI
Karakolda yapılan ilk sorgusunda tüm suçlamaları reddeden K.U., operasyonun zamanlamasına dikkat çekerek “Tam da Bülent Ersoy’un canlı yayında bayılmasının ardından böyle bir şeyin gündeme gelmesi manidar. Birileri düğmeye bastı” ifadelerini kullandı.
Reşit olmasıyla birlikte her anlamda altın çağını yaşadığını vurgulayan başarılı hırsız, “Tam da boy atma çağındayım’’ derken, büyüme hızının bazılarının gücüne gittiğini iddia etti. Açıklamaları sırasında gözyaşlarına hâkim olmakta güçlük çeken K.U., kendisiyle uğraşanlara en iyi cevabı Türk milletinin vereceğini belirttiği konuşmasında şu sözlere yer verdi:
“Necip Türk milletine sesleniyorum. Beni yedirtmesinler! Neden bir yıl sonra değil de bugün yakalanıyorum? Yıllardır yaptığım iş neticede. Neden nisanda değil de aralıkta? Bunlar hep cevaplanması gereken sorular. Birileri her zaman yaptıkları gibi beni karalamaya çalışıyor. Şu unutulmasın ki ben bir güneşim ve balçıkla sıvanamam! Aziz milletim perde arkasında olanları görüyor. Sabırla izliyor...’’

Haberin Devamı

HAREKETLİ SAATLER
Sağlık kontrolü için Şişli Etfal Hastanesi’ne götürülen K.U., burada sabah namazını kılmak için güvenlik görevlilerinden izin istedi. Dört rekatlık namazın 45 dakikada bitmemesi üzerine şüphelenerek mescide giren emniyet mensupları, K.U.’yu mescit camına sıkışmış halde yakaladılar. Güvenlik güçlerine bir süre direnen K.U.; “Ey ahali görün işte namaza bile saygısı yok bunların!
Sizin rozetiniz
silahınız varsa benim de Allahım var ulan!”
şeklinde bağırarak ortalığı birbirine kattı.
Kontrol altına alınan K.U. Kartal Cezaevi’ne götürülürken, soruşturmayı yürüten Beşiktaş Asayiş Ekipler Müdürü Fikret Asılsoy’un görevden alınması şaşkınlık yarattı.

Son Dakika

Haberin Devamı

Başbakan talimatıyla büyük oyunu bozmak için yola çıkan bir grup, Kapıkule sınırında pasaport engeline takıldı.
Dış güçler: “Yüksek hızlı tren bardağı taşıran son damla oldu’’
900 TL asgari ücretle çalışan Onur Bilgin, büyümesine engel olanlara meydan okudu...
Başbakan Erdoğan: “Sizce de yargı diye bir şey olması saçma değil mi?”
Nijer’den Türkiye’ye yardım eli: “Abi içsavaşın, niye içsavaşmıyosunuz ki?”
Erdoğan, yeni İstiklal Savaşı’nın start’ını Sakarya’da verdi: “Önce bi el atın da şu bizim oğlanı kurtaralım!’’

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!