Susan Miller - Aşk, iş, para hepsi geliyor

Güncelleme Tarihi:

Susan Miller - Aşk, iş, para hepsi geliyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 28, 2013 22:29

Ocak’ta başlayan Yeni Ay Koç’u sıkıntıdan uzak durmaya, Balık’ı harcamalara dikkat etmeye çağırıyor.

Haberin Devamı

Koç
Yeni bir iş
1 Ocak’taki Yeni Ay’ı takip eden 10 gün içinde, iş yerinde yükselebilir veya yeni bir iş teklifi alabilirsiniz. Sizi sıkıntıya sokan durumlardan uzaklaşmaya çalışın. Çünkü özellikle bu dönemde özgürlüğünüzün kısıtlanmasına tahammülünüz yok.

Boğa
Yoğun bir hafta
Yeni yılda seyahat edecekseniz, 30 Aralık’ta son dakika çıkan bir sürpriz planlarınızı suya düşürebilir. Moralinizi bozmayın. Eğer iletişim ile ilgili bir alanda çalışıyorsanız, normalden daha fazla çalışacaksınız. Bu hafta yoğun geçecek.

İkizler
Finansal konular ön planda
2013 sona ererken, parasal konular aklınızı kurcalayabilir. 1 Ocak’taki Yeni Ay, yeni yıla yeni bir finans planıyla başlamanıza ön ayak olabilir. Çocuğunuzla ilgili endişeler yaşayabileceğiniz bir hafta. Yeni yılı bu sene evde karşılamak iyi bir fikir.

Haberin Devamı

Yengeç
Partnerinize danışın
Partnerinizin veya iş arkadaşlarınızın fikirleri, alacağınız önemli bir kararda etkili olabilir. Partnerinizin söylediklerine kulak verin. Yeni yılı sevdiklerinizle evde karşılamak isteyebilirsiniz. Seyahat planları suya düşebilir.

Aslan
Yenilenmeye odaklanacaksınız
Yeni Ay’la birlikte, kişisel gelişiminiz, beslenme düzeniniz ve spor programınıza ağırlık vereceksiniz. 31 Aralık’ta uzayan işleriniz sebebiyle davetli olduğunuz partiye katılmayabilir, yeni yılı sakin bir geceyle karşılamak isteyebilirsiniz.

Başak
Aşk geliyor
1 Ocak’taki Yeni Ay’la aşk hayatınız hareketleniyor. Her nereye giderseniz gidin, bütün hafta bakımlı olmaya özen gösterin. Aşkın ne zaman geleceği belli olmaz. Ekonomik açıdan dikkatli olmanız gereken bir hafta.

Terazi
İşler yoğunlaşıyor
Oğlak burcundaki beş gezegen, yeni yılı sevdiklerinizle birlikte evde karşılamanızın en iyi fikir olduğunu gösteriyor. Son iki haftadır partnerinizle ilişkinizde pürüz yaşıyorsunuz. Yeni yıl planlarınızı ona da danışmayı ihmal etmeyin.

Akrep
Yeni yıla sakin girin
Bu hafta aklınız çok dolu. Uyku problemi çekebilirsiniz. Önceliklerinize odaklanın. İşleriniz yoğunlaşıyor. Tamamlamak üzere olduğunuz işleri, son dakika çıkan ufak pürüzler sebebiyle zamanında tamamlayamayabilirsiniz.

Haberin Devamı

Yay
Beklenmedik kazanç
1 Ocak’taki Yeni Ay’la birlikte maaşınıza zam yapılabilir veya hiç beklemediğiniz bir yerden para alabilirsiniz. Mars ve Uranüs bu hafta etkileşimde olacak. Bu yüzden bu parayla mantıksız harcamalar yapmayın. Bu hafta ani kararlardan kaçının.

Oğlak
Yeni iş teklifi
Yeni bir kariyer fırsatı veya iş teklifi aklınızı karıştırabilir. Ailenizin bu konudaki fikirlerine kulak verirseniz, kendi istekleriniz ve ailevi zorunluluklar arasında çelişkide kalabilirsiniz. Söz konusu iş teklifi taşınmanızı gerektirebilir.

Kova
Kontrolü ele alacaksınız
Yönetici gezegeniniz Uranüs’ün hareketleri, geçtiğimiz haftayı gergin geçirmenize sebep oldu. Bu yüzden sakin bir yılbaşı kutlaması size iyi gelecektir. Doğum gününüz yaklaştıkça, hayatınızın kontrolünü yeniden ele alacaksınız. Biraz sabredin.

Haberin Devamı

Balık
Harcamalara dikkat
İş hayatınızdaki yoğun çalışmaların karşılığını almaya başlıyorsunuz. Çevreniz de giderek genişliyor. Mars ve Uranüs’ün yoğun etkileşimi bu hafta da devam ediyor. Bu yüzden harcamalarınıza dikkat edin. Özellikle yılbaşı gecesi...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!