Güzeller geçidi

Güncelleme Tarihi:

Güzeller geçidi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 2013 01:11

Ankara Kızları Güzellik Yarışması, beşinci yılında ‘Models of Fashion’ ismiyle gerçekleşti. Final gecesinde birincilik tacını Bülent Ecevit Üniversitesi öğrencisi Damla Şertürk taktı. Gecenin geliri, İlgi Otizm Derneği’ne bağışlandı.

Haberin Devamı

Ankara’nın en güzel kızını seçmek için düzenlenen Ankara Kızları Güzellik Yarışması, beçinci yılında ‘Models Of Fashion’ ismiyle gerçekleşti. Sheraton Otel’deki final gecesinde yüzlerce aday arasından finale kalan 20 güzel yarıştı. Finalistler, eski güzellerden Meltem Doğanay, turizmci Seçim Aydın, Fatoş Abla Koleji’nin sahibi Fatma Özyurt, World Wella Paris’in sahibi Coşkun Kaplan, doktor Şenol Kalyoncu, CHP Ankara Milletvekili Sinan Aygün’ün eşi Mine Aygün gibi isimlerden oluşan jüri karşısında hünerlerini sergiledi. Geceye Tuğba Özay da şarkılarıyla renk kattı.

BİRİNCİ DAMLA ŞENTÜRK OLDU

Finalist güzeller, World Wella Paris, modacı Ahmet Özceyhan ve Zenne’nin tasarımlarıyla podyumda yürüdü. Jürinin oyları sonucu birincilik tacını Bülent Ecevit Üniversitesi İngilizce İktisat öğrencisi Damla Şentürk taktı. Yarışmada Gazi Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu 3. sınıf öğrencisi Nihan Boynukısa ikinci, Akdeniz Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema öğrencisi Çiçek Aksu üçüncü ve Hacettepe Üniversitesi Alman Dili ve Edebiyatı 2. Sınıf öğrencisi Duygu Ada Adanur dördüncü oldu. Geceden elde edilen gelir ise İlgi Otizm Derneği’ne bağışlandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!