Üniversitelilere ücretsiz kuru temizleme hizmeti

Güncelleme Tarihi:

Üniversitelilere ücretsiz kuru temizleme hizmeti
Oluşturulma Tarihi: Aralık 27, 2013 12:02

Giresun Belediyesinin hizmete açtığı öğrenci çamaşırhanesinde üniversite öğrencileri çamaşırlarını ücretsiz yıkatabilecek ve ütü yaptırabilecek.

Haberin Devamı

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, öğrencilerin en büyük ihtiyaçlarının kalacak yer, yemek ve çamaşır olduğunu söyledi. Kalacak yer konusunda belediyelerin yurt yapmasının mümkün olmadığını belirten Aksu şöyle konuştu:

"Giresun'da ciddi öğrenci sayısı var. Çamaşır küçük görünse bile büyük bir sorun. Arkadaşlarımızla konuştuk, böyle bir hizmeti devreye sokmaya karar verdik. Belki ulaşımla ilgili öğrencilerimizin sıkıntıları olabilir ama onların da mutlaka kent merkezine geldikleri günler var. O günlerde burada çamaşırlar yıkanıp ütülenip çıkacak. Öğrenci çamaşırhanesinde yıkama, kurutma, ütüleme, her şey ücretsiz. Her öğrenci gelip buradan faydalanabilir. Bu ilk şubemiz, şehrin belli yerlerinde bunu devam ettireceğiz."

Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aygün Attar ise öğrencilerin sorunlarından biri olan çamaşırın bu hizmetle çözüleceğini söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!