Başbakan hafta sonu Manisa'da

Güncelleme Tarihi:

Başbakan hafta sonu Manisada
Oluşturulma Tarihi: Aralık 26, 2013 01:10

BAŞBAKAN Recep Tayyip Erdoğan, 28 ve 29 Aralık tarihlerinde Manisa’nın Turgutlu, Akhisar ve Salihli ilçelerinde düzenlenecek toplu açılış törenlerine katılacak.

Haberin Devamı

28 Aralık Cumartesi günü saat 13.00’de seçmenleri ile buluşacak Erdoğan’ın Manisa ilçelerinin Ak Parti Belediye Başkan adaylarını açıklaması bekleniyor. Başbakan, daha sonra Turgutlu ilçesine geçerek hayırsever Orhan Polat Yağcı’nın kendi adına yaptırdığı 12 derslik ilkokulun açılış törenine katılacak.

Başbakan Turgutlu’daki, Orhan Polat Yağcı İlkokulu’nda yapılacağı açılışta, Celal Bayar Üniversitesi Hasan Ferdi Turgutlu Teknoloji Fakültesi, Dalbahçe İlköğretim Okulu, Hasan Üzmez Ortaokulu, Yunus Emre Rekreasyon Alanı, İnci Üzmez Teknik Lisesi Spor Salonu, Rotary İlköğretim Okulu Spor Salonu ve yenilenen Atatürk Bulvarı’nın açılışlarını da gerçekleştirecek. Turgutlu Belediyesi tarafından TOKİ’ye yaptırılacak 282 sosyal konut ile Karaca Ali Deresi taşma kontrolü projesinin de temelleri aynı gün atılacak. Toplu açılış törenine ünlü Sanatçı Orhan Gencebay da katılacak.

Haberin Devamı

Başbakan Erdoğan Cumartesi Manisa merkez ve Turgutlu’daki programının ardından, Pazar günü Akhisar ve Salihli ilçelerine geçecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!