Bakanlık makamında tartışma büyüdü

Güncelleme Tarihi:

Bakanlık makamında tartışma büyüdü
Oluşturulma Tarihi: Aralık 25, 2013 16:39

Bilardo Federasyonu Başkanı Uğur Kurugöllü, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan ile yaşadığı tartışmanın ardından konuyu adliyeye taşıdı.

Haberin Devamı

Uğur Kurugöllü, rutin görüşmeler için Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndaki Spor Genel Müdürlüğü ek binasında bulunan Genel Müdür Mehmet Baykan'ı ve yardımcılarını ziyarete gitti. Ancak Uğur Kurugöllü, görüşmelerini yaptıktan sonra randevusuz olarak Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan'ın özel kalemine giderek, Spor Genel Müdürü ile görüşmek istedi. Özel kalemde yaklaşık olarak 1 saat beklediği belirtilen Kurugöllü'ye, "Başkan'ın sizinle görüşecek 30 saniyeye bile vakti yok" denildiği öğrenildi. Bu sözlerin ardından Uğur Kurugöllü, makamdan ayrılmak üzere asansöre yöneldi. Görgü tanıklarının verdiği bilgiye göre, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Kurugöllü'nün arkasından giderek, "Sen kimsin ki randevu almadan benim makamıma geliyorsun ve benim arkamdan konuşuyorsun?" dedi. Bu sözlerin ardından da Kurugöllü'nün, "Ben delegenin oylarıyla seçilmiş bir başkanım" dediği ve daha sonra da ikilinin tartışmaya başladığı öğrenildi.

Bu tartışmaların ardından da Kurugöllü'nün, ilk önce karakola şikayette bulunduğu, ardından da savcılığa suç duyurusunda bulunmaya gittiği ifade edildi. DHA muhabiri, konuyla ilgili bilgisini aldığı Bilardo Federasyonu Başkanı Uğur Kurugöllü bu yaşananları doğruladı. Spor Genel Müdürlüğü'nün de en kısa sürede konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapacağı ifade edildi.

Haberin Devamı

KURUGÖLLÜ DİSİPLİN KURULU'NA SEVKEDİLDİ

Sportif Değerlendirme ve Geliştirme Kurulu raporuna tepki gösteren Bilardo Federasyonu Başkanı Uğur Kurugöllü, Spor Genel Müdürlüğü (SGM) tarafından Teftiş Kurulu Başkanlığı'na sevk edildi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, Kurugöllü'nün Sportif Değerlendirme ve Geliştirme Kurulu tarafından Türkiye Bilardo Federasyonu hakkında hazırlanan ve ilgili Federasyona gönderilen rapora tepki gösterdiği, randevusuz şekilde Spor Genel Müdürlüğü makamına gelerek, çalışanlara ve Genel Müdür Mehmet Baykan'a sözlü sataşmada bulunduğu belirtildi.

Basına yansıyan sataşmanın bakanlık makamında değil, genel müdürlük katındaki asansörlerin önünde gerçekleştiği ve konunun güvenlik kamerası görüntüleri ve tutanak ile Spor Genel Müdürlüğü tarafından Teftiş Kurulu Başkanlığı'na aktarıldığı ifade edildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!