Reza Sarraf'ın avukatı: "Ne olacağımız belli değil"

Güncelleme Tarihi:

Reza Sarrafın avukatı: Ne olacağımız belli değil
Oluşturulma Tarihi: Aralık 24, 2013 16:41

İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen yolsuzluk ve rüşvet operasyonu kapsamında tutuklanan Rıza Sarraf'ın avukatı Şeyda Yıldırım, müvekkilini ziyaret etti. Av. Yıldırım, konu ile ilgili hurriyet.com.tr'ye yaptığı kısa açıklamada, sağlık sorunları yaşadığı açıklanan Sarraf'ın hastaneye sevkini isteyebileceklerini söyledi.

Haberin Devamı

Av. Yıldırım, ziyaret sonrası, hurriyet.com.tr'nin soruları üzerine yaptığı kısa açıklamada "Durumu (Reza Sarraf) iyi. İki kez görüştüm. Sağlık sorunlarını kontrol altına almaya çalışıyoruz; bakalım. Ne olacağımız belli değil. Belki de yer değişecek. Şimdilik birşey şok. Sağlık sorunları ile ilgili kendi doktorlarının daha önce yaptıkları tahlilleri vardı. Ona bakıyoruz. Onlara göre belki hastaneye sevkini isteyeceğiz" dedi.

Av. Yıldırım, Nesim Malki cinayeti hükümlüsü Erol Evcil'in yanı sıra Alaattin Çakıcı'nın da avukatlığını üstlenmişti. Av. Yıldırım, Reza Sarraf'ın eşi Ebru Gündeş'in yanı sıra Seda Sayan'ında avukatlığını üstlenmişti.

REZA'NIN AİLESİ METRİS'TE - FOTO GALERİ

Metris 1 Nolu T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda tutuklu bulunan Rıza Sarraf’ın avukatı Şeyda Yıldırım'ın ardından ziyaretine annesi, babası ve kız kardeşi geldi. Cezaevi’ne saat 13.30 sıralarında gelen aile saat 15.30 sıralarında ayrıldı. - Uğur CAN/İSTANBUL, (DHA)




BAKMADAN GEÇME!