Harabe evinde ölü bulundu

Güncelleme Tarihi:

Harabe evinde ölü bulundu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 23, 2013 13:22

BURSA’nın İnegöl İlçesi Yenice Köyü’nde 72 yaşındaki Ali Veli Çiçek, harabe haldeki evinde ölü olarak bulundu. 3 gün önce öldüğü tespit edilen Çiçek’in soğukta donma sonucu yaşamını yitirdiği sanılırken, cesedi ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Haberin Devamı

Eşi öldükten sonra harabe haline gelen evinde tek başına yaşayan Ali Veli Çiçek’ten haber alamayan komşuları geçen cuma gecesi eve giderek kontrol etti. Kapıyı çalmalarına rağmen bir yanıt alamayan köylüler, daha sonra girdikleri evde Çiçek’i ölü olarak buldu.

Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri, 112 Acil Servisi çağırdı. Sağlık görevlilerinin, yaptıkları ilk incelemede Çiçek’in 3 gün önce öldüğü tespit edildi. Soğukta donarak öldüğü sanılan Çiçek’in, yaşamını yitirdikten sonra burnunun fareler tarafından kemirildiği tespit edildi. Ali Veli Çiçek’in cesedi Cumhuriyet Savcısı’nın talimatıyla kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla Bursa Adli Tıp Kurumu’na sevk edilirken, olayla ilgili soruşturmaya başlandı.

KARDA HASTANE KORİDORUNDA KALMIŞLARDI

Ali Veli Çiçek’in bir hafta önce kar yağışı olduğu günlerde kendisi gibi kimsesiz 66 Mehmet Çam ile İnegöl Devlet Hastanesi’nin koridorlarında kaldığı belirlenmişti. İki kişinin hastane koridorunda yaşadığı haberleri üzerine Bursa Valiliği’nce inceleme başlatılmış ve Sosyal Hizmetler Sorumlusu Alican Tosun, hastaneye giderek, yaşlıların durumlarını araştırmıştı. Araştırma sonunda kaymakamlığa gönderilen yazıda, Ali Veli Çiçek’in daha önce huzurevine yerleştirildiği, ancak disiplinsiz davranışları nedeniyle çıkarıldığı ifade edilmişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!