Ebru Gündeş son kararını verdi

Güncelleme Tarihi:

Ebru Gündeş son kararını verdi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 23, 2013 13:25

Reza Zarrab tutuklanınca, eşi Ebru Gündeş sessizliğe büründü. Orhan Gencebay ve Serdar Ortaç’ın telefonlarına bile çıkmayan Gündeş, dostlarını endişelendiriyor.

Haberin Devamı

Ziyaretine gideceğim

Orhan Gencebay-Sevim Emre çifti, önceki akşam Etiler Günaydın Restoran’daydı. Mekân çıkışı soruları yanıtlayan Gencebay, yolsuzluk ve rüşvet operasyonunda tutuklanan Reza Zarrab’ın eşi Ebru Gündeş’le ilgili soru üzerine “Kendisine telefonla
ulaşamıyorum” dedi. Gündeş’i çok merak ettiğini belirten sanatçı, “En kısa zamanda ziyaretine gideceğim” diye konuştu.

Çok endişe ediyorum
Serdar Ortaç da zor günler geçiren eski dostuna bir türlü ulaşamadığını söyledi. Önceki gün nişanlısı Chloe Loughnan ile İstinye Park’taki Armani’de görüntülenen Ortaç, “Ebru’yu arıyorum, ulaşamıyorum. Çok endişe ediyorum ama bu konuda elimden hiçbir şey gelmiyor” dedi.

Koltuğu sökülecek mi?
Sıkıntılı günler geçiren Ebru Gündeş’in “O Ses Türkiye”ye çıkıp çıkmayacağı merak konusu. Yarışmanın bu akşam banttan yayınlanacak bölümünde yer alan Gündeş, yarın başlayacak canlı yayınlara ise katılmayabilir. Katılmaması halinde stüdyodaki koltuğu sökülecek. Gündeş’in yarışmanın yılbaşı özel yayınına da eğlence içerikli olduğu için katılmak istemediği, onun yerine Hülya Avşar, Eser Yenenler ya da “Survivor”da yarışan ünlü bir ismin geçeceği öğrenildi.

Haberin Devamı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!