DVD

Güncelleme Tarihi:

DVD
Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 2013 01:11

Haberin Devamı

Elysium: Yeni Cennet

Neill Blomkamp’ın yeni projesi yine uzak gelecekte, 2154’te geçiyor ve yine uzayla yakın temas halinde ilerliyor. Bu seferki görev ise çoktan çökmüş olan dünyayı ve beraberinde insanlığı daha temiz bir dünyaya taşımak... 2154 yılında insanlar sınıflarına göre iki şekilde yaşamlarını sürdürebilmektedir: Varlıklı olanlar Elysium adıyla anılan saf ve temiz, insan yapımı bir uzay üssünde, geri kalanlar ise yoğun nüfusa sahip, harap olmuş Dünya gezegeninde. Bakan Delacourt, Elysium vatandaşlarının lüks içindeki yaşam stillerini ne pahasına olursa olsun korumaya kararlıdır.

Red 2

CIA ajanı Frank Moses emekli olmuştur ve iddialara göre son görevde birlikte çalıştığı arkadaşı Marvin Boggs hayatını kaybetmiştir. Bu söylentiler esnasında Frank, kendisinden bir konu hakkında bilgi almaya gelen FBI ajanlarıyla karşılaşır. Nightshade isimli bir görevi araştırmaya ikna olan deneyimli ajanlar, tehlikeli teröristler ve özel ajanlarla mücadele edecekleri bir dünya turuna çıkarlar... Robert Schwentke’nin üstlendiği gişe hiti Red filminin devamı olan yapımda kadroya Bruce Willis ve Mary-Louise Parker’ın yanı sıra Helen Mirren, Anthony Hopkins, Catherine Zeta-Jones ve John Malkovich gibi yıldız isimler eşlik ediyor.


Korku Seansı

Haberin Devamı

Gerçek bir yaşam öyküsüne dayanan Korku Seansı, doğaüstü olay araştırmacıları Ed ve Lorraine Warren’ın, bir çiftlik evinde karanlık varlıklar tarafından dehşete sürüklenen bir aileye yardım etme çabalarını konu alıyor. Filmin başrollerini Vera Farmiga ve Patrick Wilson paylaşıyor. Oyuncu kadrosunda Joey King, Ron Livingston ve Lili Taylor’ın da eşlik ettiği filmin yönetmeni ise ilk Testere filmine imza atan James Wan...

Koğuş

‘Tek Maç’ Erdem, korsan film satıcısı Settar, kapkaççı Şahin, boyacı Nadir, Bekir Ali, Levent ve Genco; Hepsi birbirinden farklı karakterlere sahip ve farklı suçlardan hapse düşmüş koğuş arkadaşlarıdır. Her biri ayrı ‘kafada’ olan bu mahkûmlar kendi düzenleri içerisinde yaşarken, bir gün hapishaneye Kâmuran adında yeni ve seksi bir müdire atanır. Müdire Kamuran bir emirle koğuşta bir tiyatro oyunu sergilenmesini ister. Bu planla ortak bir amaç uğruna aynı hizaya gelen mahkûmlar, kendi sonlarını hazırladıkları bir oyunun parçası olduklarını ise anlamazlar...

Sırları Çalıyoruz

Haberin Devamı

Tarihi gözler önüne seren sarsıcı bir olayı filme alan belgeselde, Akademi Ödüllü yönetmen Alex Gibney, ABD tarihindeki en büyük güvenlik ihlaline olanak sağlayan Julian Assange’ın tartışmalı internet sitesinin yaradılış sürecini anlatıyor. Kimileri tarafından kahraman olarak göklere çıkarılan, kimilerinin ise vatan haini ve terörist olarak gördüğü esrarengiz Assange’ın yükselişi ve düşüşü, ABD ordusu ve diplomatik servislerine ait çok gizli sunuculardan yüz binlerce belgeyi sızdıran zeki ve sorunlu genç ABD askeri Bradley Manning’in öyküsüyle paralel bir şekilde ele alınıyor. Alex Gibney imzalı filmin başrolünde Julian Assange var.

Korku Hikâyeleri

Haberin Devamı

Günümüzde her yerde korku antolojileri bulabiliriz ama her biri başlı başına bir film olabilecek ürkünçlükteki dört öyküyle Güney Kore yapımı Korku Hikâyeleri, çıtayı oldukça yükseltiyor. Eğer bunun gençlere yönelik ‘hayalet kadın’ öykülerinden oluşan bir koleksiyon olacağını sanıyorsanız bir daha düşünün. Çünkü kanınızı dondururken sizi dehşete düşürecek! Filmde bir psikopat tarafından kaçırılan liseli bir genç kız, bildiği en korkunç hikâyeleri anlatmaya zorlanıyor. Filmin yönetmenliğini Ji-Yeong Hong ve Beom-sik Jeong, üstleniyor. Oyuncularsa Ji-won Kim ve Tae-woo Kim.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!