Kanal D Amerika basınında

Güncelleme Tarihi:

Kanal D Amerika basınında
Oluşturulma Tarihi: Aralık 22, 2013 17:29

Amerika’nın önemli eğlence sektörü dergilerinden Variety’e konuşan Kanal D CEO’su İrfan Şahin, yeni sezon bombalarını açıkladı. Şahin, sırada 3’ü uyarlama olmak üzere toplam 20 yeni dizi projelerinin olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

Variety dergisi, İrfan Şahin’le yaptığı görüşmeyi “Değişken bir sektörde 20 yıl” başlığı ile sayfalarına taşıdı. Röportajda 19 Aralık 1993’te kurulan Kanal D’nin büyüme sürecini anlatan Şahin, “Gümüş” dizisinin özellikle altını çizdi. Kıvanç Tatlıtuğ ile Songül Öden’in başrolleri paylaştığı o dizinin Kanal D’nin dünyaya açılmasında büyük etkisinin olduğunu belirten Şahin, “Gümüş” sayesinde Arap kıtasına yayın yapan MBC ile anlaşma kapılarının açıldığını, 2006’dan bu yana 80 ülkeye toplam 55 Türk dizisinin satıldığını söyledi. İrfan Şahin, son olarak Kanal D’nin yeni sezon sürprizlerini de açıkladı: “2014 yılında 20 yeni dizi daha Kanal D ekranında izleyiciyle buluşacak. Bunlardan üçü ‘The Killing’, ‘Chase’ ve ‘Money Drop’un uyarlaması olacak.” Sinem VURAL

Haberin Devamı

Katil kim?

Nurgül Yeşilçay, Kanal D’nin yeni dizisi “Cinayet”le ekrana dönüyor. Dizide Yeşilçay’a Engin Altan Düzyatan, Uğur Polat, Şükran Ovalı ve Ahmet Mümtaz Taylan eşlik edecek.

Kanal D, yeni yılı yeni bir diziyle karşılıyor. Yapımını Akbel-Adam Film, yapımcılığını Cansu Akbel–Tarkan Karlıdağ’ın üstlendiği, Sadullah Şentürk’ün yönettiği, senaryosunu Gülden Çakır ve Sema Ali Erol’un kaleme aldığı “Cinayet” için geri sayım başladı. Güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi, gizemli bir cinayeti ve o cinayetle birlikte hayatları alt üst olan bir anne, bir politikacı ve bir komiserin yaşadıklarını konu alıyor.

31 Aralık sürprizleri

Kanal D’nin yeni yıl özel programının detayları belli olmaya başladı, kanal yetkilileri komedi dünyasının iki güçlü ismiyle el sıkıştı. Cem Yılmaz’ın gişe rekorları kıran “CM101 Fundamentals” gösterisi, o akşam ilk kez TV’de yayınlanacak. Tolga Çevik de Ezgi Mola’yla sahneye çıktığı “Arkadaşım Hoşgeldin” gösterisinin yılbaşı özel bölümüyle ekranda olacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!