Hediye diye aldı düğün arabası yaptı

Güncelleme Tarihi:

Hediye diye aldı düğün arabası yaptı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 22, 2013 01:27

MUĞLA´nın Marmaris İlçesi´nde otel işletmeciliği yapan Hakan Küçüker 1955 model Chevrolet marka aracı gelen yoğun istek üzerine gelin arabası olarak kiraya vermeye başladı.

Haberin Devamı

Turizmci Hakan Küçüker, babasına doğum günü hediyesi olarak vermeyi düşünerek aldığı 48 M 5877 plakalı klasik otomobili kısa süre içerisinde genç çiftlerin gözdesi haline geldi. Düğün başına 500 lira bedelle kiralanan antika otomobilde nostaljik şarkılar çalınıyor. Otomobilin süslemesi ise eski Türk filmlerinde olduğu gibi yapılıyor. Otomobili düğünleri için kiralayan Berkant ve Elvan Kaz çifti, "İnsan hayatında en önemli şeylerden birisi de evliliktir. Bu mutlu günümüzde nostaljiyi yaşamak istedik ve bizim gibi yeni evlenecek olan çiftlere de bu güzelliği tavsiye ediyoruz'' dedi.

Otomobilin sahibi Hakan Küçüker ise Chevrolet marka klasik otomobili babasına hediye aldığını belirtip, "Ancak, gençlerin mutlu günlerindeki isteklerini geri çeviremeyip,klasik otomobilimi gençlere gelin arabası olarak kiraya vedrmeye başladım. İlk olarak Berkant ve Elvan Kaz çiftine bu hizmeti sundum. Bundan sonra yeni evlenecek çiftler de isterlerse klasik otomobilimizi gelin arabası yapabilirler. Aracı söförü ile birlikte kiraya veriyoruz. Bu hizmet için çiftlerden şöför ve süsleme dahil 500 lira bedel alıyoruz. İlerleyn zaman içerisinde başka modelde araçlarında satın alarak bu iş için kullanmayı düşünüyoruz'' dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!