Sporcu tacizi nişan gününde başladı

Güncelleme Tarihi:

Sporcu tacizi nişan gününde başladı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 21, 2013 02:39

Bursa’da tekvando, kickboks, wushu ve bocce dallarında 17 derecesi bulunan milli sporcu Yasemin Köse Vatansever’in (27) spor hayatı, taciz nedeniyle bitme noktasına geldi. Taciz kâbusu, milli sporcu genç kızın, nisan ayında, Mümin Vatansever’le nişanlanmasıyla başladı.

Haberin Devamı

BULUNDU, BIRAKILDI

Nişan günü, hem genç kızın hem nişanlısının telefonlarına gizli bir numaradan tehdit, şantaj ve hakaret mesajları gelmeye başladı. Bunun üzerine çift, savcılığa şikâyette bulundu. Aynı içerikli mesajlar, aile fertlerine de gelince, psikolojik olarak etkilenen Yasemin antrenmanlara da gidemedi.
Mümin ve Yasemin Köse Vatansever 20 Mayıs’ta evlendi. Dünyaevine girdiği gün yine mesaj gönderen şüpheli, sonunda polis tarafından yakalandı. Şüphelinin Vatansever’in kulüp arkadaşı H.S. olduğu ortaya çıktı. Savcılık talimatı ile serbest bırakılan H.S., genç kızın ısrarlı ricalarına rağmen kulüpten de uzaklaştırılmadı. Bursa 4’ncü Asliye Ceza Mahkemesi de, 6 ay 7 gün hapis cezasına çarptırdığı H.S.’yi sabıkası olmadığından, ‘iyi hali’ni de dikkate alınarak, cezaya ilişkin hükmün açıklanmasını geri bıraktı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!