1 dakika için günlerdir bekliyor

Güncelleme Tarihi:

1 dakika için günlerdir bekliyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 21, 2013 01:09

EBRU Gündeş, rüşvet operasyonunda geçtiğimiz salı günü gözaltına alınan eşi Reza Zarrab’ı görebilmek için günlerce hastane kapısında nöbet tuttu.

Haberin Devamı

Emniyet Müdürlüğü’nde gözaltında tutulan ve 12 saatte bir sağlık kontrolü için hastaneye götürülen Zarrab’ı 1 dakikalığına da olsa görebilmek için hastaneden ayrılmayan Gündeş, eşinin dün savcı karşısına çıkarılacağını duyunca Çağlayan Adliyesi’ne koştu. Gündeş’in “O Ses Türkiye” yarışmasının salı akşamı yapılacak canlı yayınına katılacağı, ancak yılbaşı özel bölümünün çekimlerine katılmakta kararsız olduğu öğrenildi.

Operasyonda fenalaştı

Şarkıcı Ebrü Gündeş’in eşi Reza Zarrab’ın gözaltı süresinde fenalaştığı iddia edildi. 29 yaşındaki Bakülü iş adamının şeker hastalığı nedeniyle özel bir beslenme programı bulunduğu söyleniyor. Emniyette yakınlarını bekleyen görgü tanıklarının iddilarına göre olay operasyonun başladığı günün akşamında yaşandı. Polislerin izin vermemesi nedeniyle ilaçlarını alamayan ve diyetine uygun beslenemeyen Zarrab fenalaştı. Durumunun ciddiye gitmesi üzerine işadamının özel doktoru hastaneye geldi. Birden fazla sağlık sorunu olduğu konuşulan Zarrab o gece Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. / Gülistan ALAGÖZ

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!