17 yaşındaki kızın tüyler ürperten intikam oyunu

Güncelleme Tarihi:

17 yaşındaki kızın tüyler ürperten intikam oyunu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 19, 2013 12:47

İZMİR´in Çiğli İlçesi´nde, yetiştirme yurdundan kaçtıkları zamanlarda 15 yaşındaki G.B.K. ile yanında kaldıkları 94 yaşındaki Nuriye Sağ´ı, uyuşturucu parası vermediği için öldürdüklerini söyleyip polise tesim olan 17 yaşındaki E.B., cezaevinden gönderdiği yeni dilekçesinde, intikam oyunu için bu yola başvurduğunu ileri sürdü.

Haberin Devamı

Geçen 19 Haziran´da, 8053 sokak 30 numarada meydana gelen olay, Mahir Sağ´ın, her gün ziyaret ettiği 94 yaşında annesi Nuriye Sağ´ın evine gitmesiyle ortaya çıktı. Eve giren Mahir Sağ, annesini kanlar içerisinde yerde buldu. Eve çağırılan polis ekiplerinin araştırmasında, yaşlı kadının 8 yerinden bıçaklanarak öldürüldüğü belirlendi.

KATİL ZANLISI KIZ, OLAYI FACEBOOK´TA PAŞLAŞTI
Olayın ardından araştırma başlatan polis, yetiştirme yurdunda kalan 15 yaşındaki G.B.K.´nın zaman zaman kaçarak, yaşlı kadının evine geldiğini belirledi. Aranmaya başlanan G.B.K., aynı bölgede yakalanarak gözatına alındı. Ağabeyi de cezaevinde olan G.B.K.´nin, küçük yaşlardan beri çocuk yuvasında olduğu, sık sık da kaçarak arkadaşlarında kaldığı ortaya çıktı. G.B.K.´nin cinayet suçlamasıyla cezaevine konulmasının ardından suç ortağı 17 yaşındaki E.B. de polise teslim oldu ve tutuklandı. Nuriye Sağ´ı, kendisine yardım etmesine ve evinde barındırmasına rağmen öldüren G.B.K.´nin, olayın ardından, sosyal paylaşım sitesi Focebook´taki profiline, yaşlı kadının gömüleceği mezarlığı işaret etmek için "Yamanlar yolcusu kalmasın'', cezaevine gireceğini anlatmak için de "Bekle beni çocuk ıslahevi, ben geliyorum'' diye yazdığı ortaya çıktı.

Haberin Devamı

İTİRAF ETTİ, TUTUKLANDI, CEZAEVİNDE PİŞMAN OLDU
Yaklaşık 5 ay süren soruşturma sonrasında G.B.K. ile suç ortağı 17 yaşındaki E.B. hakkında, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle dava açıldı. G.B.K.´nin tutuklanmasından yaklaşık 10 gün sonra karakola gidip teslim olan E.B., soruşturma aşamasındaki ifadesinde, olay günü aynı yetiştirme yurdunda kaldıkları G.B.K. ile yaşlı kadının evine gittiklerini söyledi. Uyuşturucu madde almak için para isteklerine olumsuz yanıt veren yaşlı kadını öldürdüklerini anlattı.

Tutuklanan E.B., bir süre sonra cezaevinden savcılığa dilekçe gönderdi. Dilekçesinde bu kez, cinayetle ilgilisinin bulunmadığını ileri süren E.B., erkek arkadaşı Ş.G.´nin, kendisine, tutuklanan suç ortağı G.B.K.´ye aşık olduğunu söylediğini, cezaevine girerek sevgilisinden intikam almak için böyle bir yola başvurduğunu, hayali bir seneryo uydurduğunu iddia etti. Hakkında, G.B.K. gibi ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle dava açılan E.B.´nin iddialarının doğru olup olmadığının belirlenmesi için yeniden soruşturma başlatıldığı, eldeki delillerin ve kan örneklerinin de inceleneceği bildirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!