Hastalıkla mücadele eden modacıya destek zamanı

Güncelleme Tarihi:

Hastalıkla mücadele eden modacıya destek zamanı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 19, 2013 01:19

EGE İhracatçı Birlikleri’nin 2006’daki 2. Moda ve Tasarım Yarışması’nda birinci olan ve bir dönem dünyaca ünlü tasarımcı Bahar Korçan’a asistanlık yapan Emel Gözde Becerikli, 7 yıldır yumuşak doku kanseri ile mücadele ediyor.

Haberin Devamı

Geçen ay 8’inci ameliyatı başarıyla atlatan Becerikli’nin, 50 bin lirayı bulan hastane giderleri için İzmir Valiliği İl Dernekler Müdürlüğü izniyle Türkiye genelinde yardım kampanyası başlatıldı. Aralarında Çağan Irmak, Ahmet Ümit, Yaşar Gaga, Barbaros Şansal, Berna Laçin, Gülsin Onay ve Ümit Boyner’in de bulunduğu pek çok ünlü ismin sosyal medyada paylaştığı kampanyada bağış miktarı 15 bin liraya yaklaştı.

Hastalıkla mücadele eden modacıya destek zamanı

Ekonomiciler devrede
Kalan 35 bin liranın tamamlanmasına destek olmak için de Ekonomi Muhabirleri Derneği İzmir Şubesi harekete geçti. Derneğin, 26 Aralık´ta İzmir Kültürpark Doğaltaş Müzesi’nde Ege İhracatçı Birlikleri’nin desteğiyle düzenlediği, kuruluş yıldönümü ve yeni yıl kokteylinde kampanyaya destek defilesi gerçekleştirilecek. Koreografisini Akif Örük’ün üstlendiği defilede Rönesans Ajans mankenlerinin gönüllü sunacağı defilede satın alınan tasarımların geliri Becerikli’ye katkı olacak. EMD İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Albay, “Becerikli’nin bir an önce sağlığına kavuşarak dünya çapında ses getirecek tasarımlara imza atması en büyük dileğimiz” dedi.

Haberin Devamı

Yardım kampanyası devam

Emel Gözde Becerikli’ye yardım kampanyasına katılmak isteyenler için hesap bilgisi:

T.İş Bankası Konak Şubesi 3408 2290727

TR09 0006 4000 0013 4082 2907 27

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!