'Sigara içen kadını eve sokmam'

Güncelleme Tarihi:

Sigara içen kadını eve sokmam
Oluşturulma Tarihi: Aralık 19, 2013 10:27

SON dönemde “Bana Bir Koca Lazım” şarkısıyla müzik dünyasında adından söz ettiren Hülya Avşar, yeni albümü “Aşk Büyükse”yi tanıtmak için radyocu Emel Yalçın’ın Pal FM’deki programına konuk oldu.

Haberin Devamı

Yayın öncesi stüdyodaki Noel Baba maketini kucağına alarak poz veren ünlü sanatçı, “Kocayı bulamadım ama babayı buldum” diye espri yaptı. Avşar, “Bana Bir Koca Lazım” şarkısı için de şunları söyledi: “Bu şarkının şöyle bir handikapı var; erkeklerin söyleyemeyeceği bir şarkı. Bir kadın şarkısı. Yine de bu riski göze aldım. Keyifli geldiği için okudum. Evli olsaydım inandırıcılığı olmazdı belki. Ama beni anlatan bir şarkı değil.” Ünlü sanatçıya ayrıca yıllardır küs olduğu Tarkan’la yeni yılda barışıp barışmayacağı soruldu. Avşar, “Tarkan’la küs değilim, sadece kızgınım” yanıtını verdi.

'Sigara içen kadını eve sokmam'

Sigara konusunda hassas olduğunu söyleyen Hülya Avşar "Sigara içen arkadaşımı evime almıyorum, kafede ya da lokantada ağırlıyorum. Çünkü bir kadının ağzının sigara kokmasına katlanamam. Kardeşim Leyla da İstanbul'a gelince bende değil, Helin'de kalır" dedi

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!