Kanserde erken teşhis Yaşa-TIR

Kansersiz Yaşam Derneği “Kanserde Erken Teşhis Yaşa-TIR” Projesi’ni Four Seasons Otel’de tanıttı.

Haberin Devamı

Etkinlikte iki sene önce göğüs kanserini erken teşhis sayesinde yenmeyi başaran şarkıcı Nilüfer de konser verdi.

Kansersiz Yaşam Derneği Başkanı Dida Kaymaz ve İcra Komitesi Başkanı Zeynep Ilıcalı’nın ev sahipliğinde gerçekleşen gecede aralarında Galatasaraylı futbolcu Burak Yılmaz ve oyuncu Sinem Kobal’ın da olduğu ünlü isimler kanseri yenenlerle sahneye çıkarak proje hakkında bilgiler verdi. Sunuculuğunu Meltem Cumbul ve Selim Bayraktar’ın yaptığı etkinlik Eser Yenenler, Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak’ın yönettiği açıkartırmayla devam ederken, iş, sanat ve spor dünyasından ünlü isimler bağış yarışı yaptı.
Galatasaray’ın eski başkanı Adnan Polat’ın 55 lirayla en yüksek bağışı yaptığı etkinlikte Galatasaray ve Fenerbahçeli futbolcuların yanı sıra Emre Altuğ-Çağla Şıkel çifti ile Rüştü-Işıl Reçber çifti de 10 bin lira bağışladı.

Haberin Devamı

Hepimiz memeliyiz

Davetin sunuculuğunu üstlenen “Muhteşem yüzyıl”ın Sümbül Ağası’sı Selim Bayraktar, “Hepimiz memeliyiz, değil mi. Burada memeli olmayan var mı” diye sorunca, Ağustos 2012’de çekilen Bodrum fotoğrafları manşete çıkan Murat Boz, “Asıl memeli benim” diyerek 10 bin lira bağış yaptı.

2014’ü 1841’de kutladılar

İşletmeci Ali Sayar, geçtiğimiz ay Gülsüm Sami ile birlikte Tünel’deki Hıdivyal Palas’ta 1841 adını verdiği bir mekan açmıştı. Ali Sayar’ın DJ’lik de yaptığı 1841, kısa zamanda İstanbul gecelerinin popüler adresi oldu. Eşref Cerrahoğlu, Bülent Bulgurlu ve Tezcan Yaramancı’nın da aralarında olduğu iş dünyasının patronları da önceki gün yeni yılı kutlamak için 1841-Tünel’de bir araya geldi.

Reina’da tavla

Reina, önceki gün de Türk–Meksika İş Forumuna katılmak üzere Türkiye’ye gelen Meksika Devlet Başkanı Enrique Pena Nieto’ya ev sahipliği yaptı. Yemeğine, tavsiye üzerine Osmanlı meze tabağıyla başlangıç yapan Başkan, ana yemekte ise levrek ve sultan kebabı tercih etti.

Turizm'in Oscar'ını aldı

“Turizm’in Oscar”ları olarak adlandırılan Skalite Ödüllerinin 16’ncısı İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlendi. Hillside Beach Club, “En iyi Resort Otel” ödülünü alırken Skalite ödülünü Türkiye’de ilk defa 9. kez alan tesis unvanını da kazandı. Alarko Turizm Grup Başkanı Edip İlkbahar, ödülü Skal İstanbul Başkanı Patrice Lepkovski’den aldı.

Yazarın Tüm Yazıları