Reza Zarrab Sanatçının evi’ni aldı

Boğaz’daki yalısı için aldığı tabloların sahte olduğu yönünde haberler çıkan Ebru Gündeş’in eşi Reza Zarrab, “Sanatçının Evi” adlı tabloya 1 milyon 50 bin lira ödedi.

Haberin Devamı

Müzayede şirketi Antik A.Ş’nin 280’inci müzayedesi, önceki gün Shangri-La Bosphorus Hotel’de yapıldı.
Müzayedenin en değerli eseri, Nazmi Ziya’nın “Sanatçının Evi” konulu tablosuydu. Tabloyu, 1 milyon 50 bin liraya Ebru Gündeş’in eşi Reza Zarrab satın aldı. Türk resmi için çok önemli olan esere rekor fiyat ödeyen Zarrab, sanatseverler tarafından alkışlandı.
Turgay Artam’ın yönettiği müzayedeye katılanlar arasında Can Has, Recep Tanrıverdi ve Selçuk Yöntem de vardı.

Arabesk pazar

İstanbullular için pazar günlerinin değişmez aktiviteleri olan brunch, sinema, balık üçlüsüne şimdi bir de arabesk eğlenceler eklendi. Teşvikiye’deki Kav Butik’in işletmeciliğini yapan Cenk Çöteli de pazar geceleri Kuruçeşme’deki Albüm Club’da ‘R-Besk’ geceleri düzenlemeye başladı. Önceki gece Çöteli’nin müzikleriyle eğlenenler arasında Murat Aşık, Sergen Yalçın ve Seren Serengil de vardı.

Haberin Devamı

Anneler ve süper çocuklar

Dünyaca ünlü markaları Türkiye’ye getiren Eren Perakende’nin çok markalı çocuk mağazası Superkids, Zorlu Center’da açıldı. Gülseren Eren ve Elif Eren’in ev sahipliği yaptığı açılışa Revna Demirören, Işıl Reçber, Fatoş Sarıgül, Berrin Okçu, Elif Gönlüm gibi ünlü anneler katıldı. Konuklar, çocukları için alışveriş yaptı.

Yemek sevgisi

Chaine Des Rotisseurs Derneği üyeleri, Mövenpick Hotel İstanbul’daki Azzur Restoran’da buluştu. Chaine Des Rotisseurs Türkiye Başkanı Mohamed Hammam’ın ev sahipliği yaptığı brunch’ta Mövenpick Hotel İstanbul’un başaşçısı
Giovanni Terraccia-no’nun hazırladığı lezzetler ikram edildi.

Yazarın Tüm Yazıları