İstanbul merkezli uyuşturucu operasyonu

Güncelleme Tarihi:

İstanbul merkezli uyuşturucu operasyonu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 16, 2013 12:09

İran'dan getirilen 53 kilo 200 gram eroini Hollanda'ya götürmek isteyen 4 kişiden 3'ü İstanbul'da, 1'i ise Nevşehir'de yakalandı.

Haberin Devamı

İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İran'dan yurda sokulan eroini Hollanda'ya götürme hazırlığı yapan kişileri takibe aldı. Uyuşturucu tacirlerinden Hüsnü C'nin, Beylikdüzü'ndeki evinde yapılan aramada 53 kilo 200 gram eroin, 1 ruhsatsız tabanca ve 1 sahte sürücü belgesi bulundu. Hüsnü C. gözaltına alındı. Uyuşturucu ticaretinin organizasyonunda yer alan Süleyman M. ile Sedat S. İstanbul'da, Kuddusi T. ise Nevşehir'de yakalandı. Gözaltına alınan 4 şüphelinin ev ve iş yerlerinde yapılan aramada uyuşturucu ticaretinden elde edildiği ileri sürülen 69 bin 995 avro, 12 bin dolar ve 2 bin 400 TL ele geçirildi.
Eroini İstanbul'dan karayoluyla Hollanda'ya götürmek için uyuşturucu tacirleriyle görüşen, ancak alacağı nakliye parasında anlaşamayınca vazgeçen şoför Mehmet S.D'nin arandığı bildirildi. Mehmet S.D. hakkında "eroin ticareti yaptığı" iddiasıyla yakalama kararı da bulunduğu öğrenildi.
Emniyet Müdürlüğü'nde gözaltında tutulan 4 kişinin, işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilecekleri bildirildi.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!