Başlığı kadınlar attı

Güncelleme Tarihi:

Başlığı kadınlar attı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 14, 2013 00:10

Sarı lacivertli ekibi Akhisar Belediyespor da yolundan çeviremedi.

Haberin Devamı

Maçın başında Kuyt penaltı kaçırdı ama 10 kişi kalan konuk ekip çözüldü. Goller ilk yarı Emenike, ikinci yarıda ise Sow, Webo ve Bruno Alves’le peş peşe geldi. Yanal’ın ekibi ligin ilk devresini lider bitirmeyi garantiledi.F.BAHÇE, kadın ve çocuk seyircilerinin önünde de durmadı...

Dar bütçeli, dar kadrolu Akhisar Belediyespor, Kadıköy’de daha 24. dakikada 10 kişi kalınca kolay bir galibiyet geldi. Sonko’nun atıldığı pozisyonda Kuyt penaltıyı kaçırınca Akhisar’ın direnci arttı. Ancak 43. dakikaya kadar iyi oynayan konuk ekibin kalecisi Evren’in büyük hatasını Emenike affetmedi. 1-0’ın ardından Akhisar’ın direnci kırıldı. İkinci yarı Ersun Yanal’ın futbolun içinde olan bir kadro acımasızlığı ile Webo’yu da oyuna alıp 4 forvete dönmesi ile de maç Fenerbahçe için antrenman havasına büründü.

F.BAHÇE CEPHESİ

Haberin Devamı

1. İLK devre olmasa da ikinci yarıda Yanal’ın istediği presi yaptılar ve rakibi boğdular.

2. EMENIKE, Webo, Kuyt ve Sow’dan oluşan 4’lü yine çok iştahlı bir görüntüdeydi.

3.SEVİNDİRİCİ olan, farklı skora rağmen futbolcuların son dakikaya kadar büyük ciddiyet içinde oynamasıydı.

AKHİSAR CEPHESİ

1. İYİ kapanıp Bruno ve Niasse ile kontratak bulmak amacındaydılar ama olmadı.

2. NIASSE çok güçlü bir oyuncu. Biraz tecrübe kazanırsa ligimizin “ikinci Emenikesi” olabilir.

3. BİLAL gibi önemli bir oyuncu sakatlanınca organizasyonları iyice zayıfladı. Kulübeleri de kaliteli değildi.

Son dönemde “Biz bir aileyiz” sloganını dillerinden düşürmeyen sarı lacivertliler, golleri de tribünlerden sahadaki futbolculara kadar hep birlikte kutladılar.

Derbi kazanmakla şampiyon olunmuyor

F.BAHÇE Teknik Direktörü Ersun Yanal, “Tüm oyuncularımızla bu seneyi şampiyon bitirmek istiyoruz” dedi. Akhisar karşısında daha da farklı bir skor bulabileceklerini ama cömert davrandıklarını anlatan Yanal, “Şampiyonluk yolunun bu tür maçlardan geçtiğinin bilincindeyiz. Derbi kazanmakla şampiyon olunmuyor. Oyuncularımız ve biz bu konuda oldukça hassas davranıyoruz” ifadelerini kullandı.
Sarı lacivertli teknik adam ayrıca, devre arası transfer düşünmediklerini de sözlerine ekledi.

Haberin Devamı

MUSTAFA ÇULCU:

(MHK Eski Başkanı ve eski hakem) Emenike’ye yapılan hareket net penaltı
İLK pozisyonda top ele çarpıyor ama Akhisarlı oyuncu çok yakın mesafede olduğu için elini kaçırma fırsatı yoktu. Devam kararı doğru. Uğur’un, 2. yarının başında Emenike’ye yaptığı hareket ise çok net bir penaltı.

SELÇUK DERELİ:

(Eski Hakem ve Sözcü gazetesi spor yazarı) Elini kaçırmak isterken top çarptı
GÖKHAN Gönül’ün ortasında Güray elini kaçırmaya çalışırken çarpıyor. Hakem devam demekte haklıydı. Emenike’ye yapılan net penaltı. Çizgi hakemi ikaz etmeliydi.

Golü ben attım özür dilerim!
KUYT, Alves’in kafasından ağlara giden topa son anda dokunduğunu belirterek, “Bunu Bruno’ya da söyledim. Özür dilerim ama orada topa dokunmak zorundaydım” itirafını etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!