Kırmızı halı piştisi

Giydiği kıyafetlerle sık sık dünyaca ünlü yıldızlarla pişti olan Feryal Gülman, Vakko’nun Zorlu Center’daki yılbaşı partisinde de “pişti” oldu.

Haberin Devamı

Ancak bu kez kıyafetiyle değil, boşanma davası açtığı eşi Kemal Gülman’la!

Feryal Gülman ile ihanet iddiasıyla 200 milyon lira maddi-manevi tazminat talebiyle boşanma davası açtığı 21 yıllık eşi Kemal Gülman, ikinci kez pişti oldu.
Feryal Gülman, temmuzdan bu yana ayrı yaşadığı Kemal Gülman’la ilk olarak Berna-Mesut Yılmaz çiftinin küçük oğulları Hasan Yılmaz’ın Çırağan Sarayı’ndaki düğün töreninde karşılaşmıştı. Gece boyunca köşe kapmaca oynayan çiftin yolları, önceki gün de Zorlu Center’daki Vakko mağazasında kesişti.
Vakko’nun yılbaşı partisine katılan Gülman, ayrılma kararı aldığı eşinin de geleceğini öğrenince apar topar mağazadan ayrıldı.

Nazmi Ziya’nın ‘Kendi Evi’ satılık

Antik A.Ş., bugün Shangri-La Bosphorus’ta usta ressamların eserlerinin yer aldığı bir müzayede düzenliyor. Nazmi Ziya’nın “Kendi Evi” isimli eserinin 500 bin lira açılış fiyatıyla satışa çıkacağı ve Turgay Artam’ın yöneteceği müzayedede İbrahim Çallı, Halil Paşa ve Sami Yetik’in eserleri de yer alacak.

Haberin Devamı

Wyndham İstanbul 1 yaşında

Kalamış’ta hizmete giren Wyndham İstanbul Kalamış Marina, birinci yaşını Reveu de Paris kabare topluluğunun gösterisiyle kutladı. Türkiye’de ilk kez seyirci karşısına çıkan topluluk, LİDO konseptindeki şovlarıyla geceye renk kattı. Ünlü mimar Eren Yorulmazer’in imza attığı gösterişli iç mimarisiyle dikkat çeken Kalamış Balo Salonu’nda gerçekleşen etkinlikte otelin yatırımcıları Celal Yüksel ve Birgül Yüksel pasta da kesti.

Çifte kutlama

Demet Sabancı Çetindoğan’ın sahibi olduğu Brandroom’da önceki gün çifte kutlama vardı. Mağazada hem yılbaşı hem de Çetindoğan’ın yeni yaşı kutlandı. İş ve sanat dünyasından ünlü konukların yılbaşı ağacı önünde poz verdiği etkinlikte Çetindoğan da pastasını Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’le birlikte kesti.

Otizmli çocuklar için alışveriş

Otizmli çocukları topluma kazandırmak için kurulan Tohum Otizm Vakfı, 18 Aralık’ta Martı İstanbul Hotel’de “Yılbaşı Alışveriş Şenliği” düzenliyor. 10.30-21.30 saatleri arasında yerli-yabancı birçok markanın tezgâh açacağı etkinlikte konusunda uzman 10 isim de söyleşi düzenleyecek. Ayrıca moda fotoğrafçısı Tamer Yılmaz fotoğraf çekimi yapacak.

Haberin Devamı

Levent Yüksel’den zamansız şarkılar

Ayda bir kez pazar günü düzenlenen Timeless Moments etkinliğiyle Türk müziğinin unutulmaz seslerini ağırlayan Frankie İstanbul’da yılın son sürprizi Levent Yüksel. Şarkıcı, mekânda yarın gece performans sergileyecek.

Yazarın Tüm Yazıları