Kayıkçı kavgasından uzak duracağız

Güncelleme Tarihi:

Kayıkçı kavgasından uzak duracağız
Oluşturulma Tarihi: Aralık 13, 2013 01:45

AK Parti İl Başkanı Ömer Cihat Akay, bugün İzmir’e gelerek Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’ın Büyükşehir Belediye Başkan adaylığını açıklayacak olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın programı hakkında bilgi verdi.

Haberin Devamı


Akay, yardımcıları Aziz Demir, Refik Uzun ve Atilla Kaya’nın katılımıyla düzenlediği basın toplantısında, Başbakan Erdoğan’ın saat 10.30’da uçakla İzmir’e geleceğini, 11.45’te parti yöneticileri tarafından karşılanacağını, Bayraklı Fatih Cami’nde Cuma Namazı’nı kıldıktan sonra Karşıyaka Arena Spor Salonu’nda İzmir, Manisa, Denizli, Uşak ve Aydın il belediye başkan adaylarını tanıtacağını, saat 17.00’de de İzmir’den ayrılacağını söyledi.

Bizi ilgilendirmiyor
AK Parti İzmir İl Başkanı, basın mensuplarının, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun, Bakan Yıldırım’ın ardından adaylığını açıklamaya hazırlanmasını nasıl değerlendirdiği sorusuna şu karşılığı verdi:
“Partisinin takdiridir. Başka siyasi partilerdeki adaylar bizi ilgilendirmiyor. Centilmence yarış olmasını arzu ediyoruz. İzmir bazında hizmet siyasetini, eser siyasetini ön planda tutarak seçim kampanyasını götüreceğiz. Kavga, gürültü, dedikodu, kayıkçı kavgasından, sen-ben siyasetinden uzak, İzmir’e neler yapacağımızı halkımıza anlatmak istiyoruz. Konak Tüneli, Adnan Menderes Havalimanı, Çandarlı Limanı, İzmir-Ankara Hızlı Tren Projesi, lojistik merkezleri ve 35 projeyi anlatacağız. Kazananın İzmir olmasını istiyoruz.”

Haberin Devamı

Rakamlar yalan söylemez

Ömer Cihat Akay, bir başka soru üzerine, anketlerin manipüle edildiğini belirterek, “Rakamlar yalan söylemez ama insanlar yalan söyleyebilir. Bu anketlerin en güzeli sandıkta yapılacak” dedi. Akay, ilçe belediye başkan adaylarının ise ocak başında tespit edileceğini sözlerine ekledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!