Doğuda pırlanta online satılıyor

Güncelleme Tarihi:

Doğuda pırlanta online satılıyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 12, 2013 00:42

GÜLAYLAR Grubu Yönetim Kurulu Üyesi ve Gülaylar Kuyumculuk İcra Kurulu Başkanı İlhan Gülay, Türkiye’den internetten pırlanta satışının giderek arttığını belirterek, “Satışların yüzde 40 Ankara’nın doğusundan, yani yer almadığımız bölgeden geliyor.

Haberin Devamı

İnsanlar güvenli bir kuruluş gördüğünde pırlantayı da internetten alıyor. Önümüzdeki yıl internet sitelerimizin yüzde yüz büyümesini bekliyoruz” dedi. ‘gulaylar.com’ satışlarını en fazla ciro yapan ilk 5 mağaza arasına girdiğini ve tektas.com’un hızla büyüdüğünü anlatan Gülay, “İnternette pırlanta satışlarının yüksek olması demek gençleri yakaladık demek. Çünkü günümüz gençleri annelerinin aksine altın yerine pırlantayı tercih ediyor ve internetten alışveriş yapıyor.

Düğünlerde de altın setler yerine tek taş pırlantadan oluşan setler daha çok tercih edilmeye başladı” dedi. 2013 yılını kuyumculuk sektöründe verilen en büyük hediye kampanyası ile kapatmayı hedeflediklerini anlatan Gülay, “Aralık ayı boyunca Gülaylar mağazalarından ve gulaylar.com’dan 1000 TL üzeri alışveriş yapan müşteriler, Nissan Juke marka bir araba kazanma şansı yakalayacaklar” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!