Liderin konuğu Almanya'dan

Güncelleme Tarihi:

Liderin konuğu Almanyadan
Oluşturulma Tarihi: Aralık 10, 2013 12:24

Voleybolda DenizBank Kadınlar CEV Şampiyonlar Ligi'nde D Grubu'nun lideri Eczacıbaşı VitrA, yarın Almanya'nın Schweriner takımını konuk edecek.

Haberin Devamı

Eczacıbaşı VitrA ile Schweriner arasındaki 5. hafta mücadelesi, yarın saat 17.00'de Burhan Felek Voleybol Salonu'nda yapılacak. Eczacıbaşı Vitra, grubundaki 4 maçını set vermeden kazanarak 12 puan topladı ve zirvede yer aldı. Oynadığı 4 maçı da yitiren Almanya temsilcisi Schweriner ise D Grubu'nda son sırada bulunuyor.

Yarınki maçla ilgili açıklamalarda bulunan Eczacıbaşı VitrA Antrenörü Lorenzo Micelli, Şampiyonlar Ligi'nde ezeli rakipleri Cannes ile yaptıkları her iki maçı da kazanarak, önemli galibiyetler elde ettiklerini ve şimdi Schweriner ile oynayacakları maça hazırlandıklarını belirtti. Micelli, "Gruplarda ikinci maçlar yapıldığından takımlar birbirini daha iyi tanıyor. Schweriner ile ilk maçımızı deplasmanda yapmış ve ülkemize galibiyetle dönmüştük. Bu kez evsahibiyiz. Gruptan çıkmayı dördüncü maçımızda garantilemiş olsak da biz birinci çıkmayı hedefliyoruz. Bu nedenle bu maçımızdan da galip gelerek yolumuza devam etmek istiyoruz" diye konuştu.

BAKMADAN GEÇME!