Yaptım yine yapacağım

Güncelleme Tarihi:

Yaptım yine yapacağım
Oluşturulma Tarihi: Aralık 10, 2013 00:46

Drogba, PFDK’ya sevk edildiği Mandela tişörtünü yine giyeceğini söyledi.

Haberin Devamı

Sarı kırmızılı takım içinde problem yaşandığını ifade eden yıldız oyuncu, “Bunlar normal. Arka arkaya beş ya da altı galibiyet alırsanız hiçbir problem kalmaz” ifadelerini kullandı.

SANICA Boru Elazığspor maçında formasını altına, hayatını kaybeden Nelson Mandela’ya teşekkür eden bir tişört giydiği için PFDK’ya sevk edilen Galatasaray’ın Fildişili yıldızı Didier Drogba, Instagram’dan “Üzgünüm ki ben bu hareketi tekrar, tekrar yapacağım. Politik görüşleri yüzünden değil, çünkü bu adam beni, bir ülkeyi, bir kıtayı, dünyayı etkiledi. Tekrar teşekkürler Madiba” yazarken, aynı duyguları taşıdığını GS TV’de katıldığı bir programda da yineledi. Mandela’nın hayatını kaybetmesinin bütün dünya için bir kayıp olduğunu vurgulayan yıldız oyuncu, “Onun harika işler yaptığını düşünüyorum. O, benim ve birçok insan için ilham kaynağı oldu” diye konuştu.

Haberin Devamı

OCAKTA HİÇBİR YERE GİTMİYORUM

MANDELA’nın ailesiyle tanıştığı için şanslı olduğunu vurgulayan Drgoba, Galatasaray için ise şunları söyledi: “Son dönemde iyi futbol oynamıyoruz. Ama bu benim ayrılmak istediğim anlamına gelmiyor. Buradayım, iyi oynamak istiyorum. Öncelikle ocakta hiçbir yere gitmiyorum. Kontratımı tamamlayacağım.”
Drogba takımda problemlerin olduğunu belirtip “Ama bu problemler kazanmadığınız sürece her takımda olabilir. Arka arkaya 5-6 galibiyet alırsanız hiçbir problem kalmaz” dedi.

Metin Oktay olmak hiç de kolay değil

METİN Oktay’ın Galatasaray’ın efsanesi olduğunu belirten Didier Drogba, “Ben de onun performansına yaklaşmak istiyorum. Bu kolay değil çünkü o gerçekten çok önemli bir oyuncuydu. Ona burada duyulan saygı gerçekten inanılmaz” dedi. Fildişi Sahili’nin 3. kez Dünya Kupası’na katılmasıyla ilgili yıldız oyuncu “Küçük bir ülke olarak üst üste üçüncü defa Dünya Kupası’nda olacağız. Bu bizim için çok büyük bir başarı. Brezilya’ya gitmek bizim adımıza harika bir duygu” diye konuştu.

Greenpeace sürprizi

ŞAMPİYONLAR Ligi’nde Galatasaray’ın da yer aldığı B Grubu’nda bugün Kopenhag ile karşılaşacak olan Real Madrid’in basın toplantısına Greenpeace damga vurdu. Parken Stadyumu’nda Carlo Ancelotti ve Pepe toplantı yaparken, arkalarında “Save the Arctic-show Gazprom the red card” (Kuzey Kutbu’nu koru, Gasprom’a kırmızı kart göster” pankartı açıldı.

Alves lastik denetiminde

Haberin Devamı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü, ticari araçlarda kış lastiği denetimi yaptı. Fatih Sultan Mehmet Köprüsü Anadolu Yakası’ndaki denetimlere F.Bahçe’li Bruno Alves de takıldı. Alves, denetim yapılmasının iyi olduğunu olduğunu belirtti.

Taraftar beni çokbüyülüyor

F.bahçe’li Raul Meireles, ligde son dakikalarda kazandıkları maçların kendilerine güç kazandırdığını söyledi. Meireles, Fenerbahçe Gazetesi’ndeki röportajında “Sezon sonunda taraftarımızın karşısında şampiyon olmak istiyoruz. Geldiğim ilk günden itibaren bu taraftar beni büyülüyor” dedi.

Egemen korkuttu

F.BAHÇE’de dünkü idmanı Egemen Korkmaz, sağ arka alt adalesinde sertleşme nedeniyle tedbir amacıyla yarıda bıraktı. Ağrıları olan Gökhan Gönül ile sakatlığı bulunan Emre Belözoğlu tesislerde tedavilerini ve çalışmalarını sürdürdüler. Öte yandan idman öncesinde Hasan Ali Kaldırım’ın doğum günü kutlandı.

Haberin Devamı

5 Dakİkada ‘Gazi’ olmaktan kurtuldu

PTT 1. Lig’de 16. haftanın kapanış gününde Gaziantep BŞB, puan tablosunun son sırasındaki Kahramanmaraş-spor’u evinde son 5 dakikada bulduğu gollerle 2-1’lik sonuçla devirdi. Günün diğer mücadelesinde ise Buca, 2 farkla öne geçtiği maçta evinde Mersin İY’yle 2-2 berabere kaldı.

FİLEDE AVRUPA ZAMANI

VOLEYBOLDA 4 takımımız Avrupa mesaisine çıkıyor. Günün programı: Erkekler Devler Ligi: 20.30 Berlin R. Volleys-Arkas, 21.30 Knack-G.Saray FXTCR, Kadınlar Devler Ligi: 16.00 Azeryol-G.Saray Daikin, Kadınlar Challenge Kupası: 19.00 Bursa BB-Rocheville.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!