Heyecanlar ve teşekkürler

Bu gece büyük gece, bu gece HAÇİKO Balo gecesi. Bu gece Eyüp Belediyesi ile yapacağımız o özel barınağın tanıtım gecesi.

Haberin Devamı

Bu gece Altın Pati Ödülleri’nin sahiplerini bulacağı gece.
Takmıyorum diyorum ama itiraf ediyorum, fena halde takıyorum.
Bir sürçü lisan edeceğiz, birilerini unutacağız, gecede, yayında bir şeyler ters gidecek diye ödüm kopuyor.
Kalbim sıkışıyor, mideme ağrılar giriyor, son haftalarda uykumun ortasında dişlerimi sıkarken buluyorum kendimi.
Şimdiden bu gece HAÇİKO için, sokak hayvanları için sahneye çıkacak olan Ajda Pekkan, Rafet el Roman, Ferhat Göçer, Behzat Gerçeker, Yusuf Güney, Atiye ve Vatan Şaşmaz’a teşekkür ediyorum.
Ama daha çok teşekkürüm var, onlar da sahneden edilecek.
Siz de bizim için iyi dilekler dileyin, HAÇİKO için hiçbir şey ters gitmesin.

Mutlu, geniş bir aile isterdim, olmadı

İnci Türkay, Pazar Kelebek için yaptığımız röportajda bunları da demişti:
-Bir erkekte aradığım en önemli özellik güven.
-Çok endişeli ve kontrolcüyüm. Titizim. Obsesif bir şekilde bir düzen hastalığım var.
-Mutlu olmak için şarkı söylerim. Bütün hayalim bir müzikalde oynamak.
-En çok kullandığım cümle, ‘Bak ben şimdi bir şey söyleyeceğim’. Kontrollü olduğum için söyleyeceğim cümleyi düşünme payı veriyorum kendime.
-Herkesi, her şeyi kıskanırım. Kıskançlık değil özenme belki de. Tiyatrodan geliyor, empati kurarım, kendimi onun yerine koymak isterim. Yerinde olup onun ağzından bir şeyler söylemek gibi bir şey.
-Eskiden en büyük hayalim mutlu güzel büyük bir ailem olsundu. Ama başaramadım.
-Her şeyi kendim yaparak zayıf kalıyorum. Ne şoförüm, ne yardımcım, ne de bakıcım var. Bir de spor yaparım tabii. Sağlıklı da beslenirim.
-Hayatımdaki en önemli şey Ali. Boşanmış olsak da Ali’nin babası ile ilişkisi iyi. Her akşam evine giden ve çocuklarıyla ilgilenmeyen babalardan çok daha kaliteli ve iyi vakit geçiriyorlar birlikte.

Haberin Devamı

Mecbur olmadığım zaman evlenirim

Yetkin Dikinciler, bunları da demişti:
Sağlıklı olduğum zaman mutlu olurum. Bu bir dua, şükür sebebidir. Bazen simit çay, bazen ziyafet sofrası. Şölendir zaten onlarla birlikte olmak.
Kıskancım. Deneyimli kıskançlığa bağladım kendimi. O duyguyu yaşamadığımı iddia etmiyorum. Ama bununla baş etmeye çalışıyorum. Empati kuruyorum.
Vücudumda en sevdiğim yer kalbim.
Aktörün role gerçek hazırlığı hayat hazırlığıdır. Ne kadar hazırlanırsan hazırlan kervan yolda düzülür. Çok fazla ön hazırlık katılaşma yaratır, yalın olandan da uzaklaştırsın ki bu iyi bir şey değil.
Çocuğum doğduğunda biz annesiyle ayrılmaya karar vermiştik. İlişkinin yürümeyeceğini, birbirimize eskisi gibi bakmadığımızı görmüştük. Çocuğumla güzel bir birlikteliğim var, annesinin de katkısı var bunda. Ayrılanlara tavsiyem şunu kavramaları; gönülden geçtik, hayata kaldık. Artık aramızdaki akraba ilişkisi gibi bir şey ve çocuk olduğu için hayat boyu sürecek.
Dört yıla yakındır mutlu, güzel her gün aşkımızın tazelendiği bir ilişkim var. Evlenmeyi bir amaç olmadığı için düşünürüm. Mecburiyetten olmadığı zaman evlilik çok güzel.

Haberin Devamı

Hoş geldin Ö

MFÖ’nün en enerjik en sempatik en çılgını, Ö’sü, Özkan Uğur’un sahnelere geri dönmesine hem de her zamankinden daha sağlıklı görünmesine sevindim.
Bu yaşam sevgisi ve enerjisi olduktan sonra onu ne kanser ne de hakkında vicdana sığmayan haberler çıkaran sosyal medya öldürebilir.

Gülmekten sürünür müyüm

Ahmet Kural ve Murat Cemcir neden her yerde karşıma çıkıyor, Düğün Dernek kötü de gişeyi böyle kotarmaya mı çalışıyorlar, zaten basın gösterimini de sinema yazarlarının yazı tesliminin geçmiş olduğu perşembe günü yaptılar, filme demek ki güvenmiyorlar diyordum.
Baktım ki durum farklı.
Bu aralar herkes Düğün Dernek izlerken gülmekten kırıldığını söylüyor.
Karınlarının ağrıdığından, gülmekten yerlerde süründüklerinden söz ediyorlar.
Perşembe günkü gösterimine gitmemiştim ama şimdi ben de fena halde merak ettim.
En kısa zamanda gidip Düğün Dernek izleyeceğim, yazarım.

Yazarın Tüm Yazıları