Kahveci’nin ölümü TRT programında

Güncelleme Tarihi:

Kahveci’nin ölümü TRT programında
Oluşturulma Tarihi: Aralık 10, 2013 04:51

Fikret Kuşkan, TRT 1’in “Tanıklar” programında 1993 yılında geçirdiği trafik kazasında ölen Devlet Bakanı Adnan Kahveci’yi canlandırıyor. Kuşkan, önümüzdeki günlerde kaza sahnesi için kamera karşısına geçecek.

Haberin Devamı

TRT 1, Türk siyasetine damgasını vuran isimlerin yaşamlarını “Tanıklar” adlı programla ekrana taşımaya hazırlanıyor. Programın ilk bölümü, 1993 yılında geçirdiği trafik kazasında ölen Devlet Bakanı Adnan Kahveci’nin yaşamını ekrana taşıyacak. Kahveci’yi Fikret Kuşkan canlandıracak. Program için çekimlere başlayan Kuşkan, geçtiğimiz günlerde Sezai Aydın’la kamera karşısına geçti. Aydın 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ı canlandırırken, Semra Özal’a da Ayşe Kökçü hayat verdi.

Kaza sahnesine Alman efekt ekibi
“Tanıklar”da Adnan Kahveci’nin esrarengiz ölümü de mercek altına alınacak. Fikret Kuşkan, önümüzdeki günlerde trafik kazası sahnesi için kamera karşısına geçecek. Bu sahnenin çekimi için Almanya’dan özel efekt ekibi de getirilecek. Adnan Kahveci, 5 Şubat 1993’te eşi ve iki çocuğuyla birlikte Bolu-Gerede yakınlarında otobanda ters yola girerek trafik kazası geçirmişti. Kahveci çifti olay anında hayatlarını kaybederken, 17 yaşındaki çocukları Aslıhan yaralı olarak kurtulmuş, ancak bitkisel hayata girmiş ve 10 gün sonra ölmüştü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!