Kışlıklarımızı tanıyalım

Güncelleme Tarihi:

Kışlıklarımızı tanıyalım
Oluşturulma Tarihi: Aralık 07, 2013 01:19

Havanın 10-15 derece soğumasıyla birlikte ‘kahvem, battaniyem ve ben’ tweet’lerinde de mevsim normallerine dönüldü.

Haberin Devamı

Sonuç olarak hepimiz kombi faturamızdaki 150 TL’lik artışla kışın geldiğine emin olduk. Artık göbeğimizi içeri çekmek zorunda olmadan, ‘popom çok büyük’ kaygısı taşımadan içine girebileceğimiz, tüm kusurlarımızı örten mucize tekstil ürünlerinin zamanı: Hoş geldiniz sevgili kışlıklar! Biz ve basenlerimiz sizi pek özlemiştik

Çoban palto
En son ilkokul üçüncü sınıfta sahip olduğunuz çoban paltolar bu yıl yeniden moda. Kumaşın cinsi gereği zaten ağır olan bu paltolar, yağmurda, karda ıslanınca daha da ağırlaşarak, size hayatın bütün yükünü sırtınızda iyice hissedebilmeniz için özel olarak tasarlandılar. Üç kafanın rahatça sığabileceği genişlikteki kapüşonu ise sevimli görünmenizden ziyade, size gizli bir tarikatın ayininden yeni çıkmışsınız havası katar.
Atkı, bere, eldiven
10 yıl önce Kaya Çilingiroğlu’nun yurtdışından ülkemize kaçak olarak getirdiği atkı bağlama şekli artık çok da moda değil. Atkıyı boynunuza öyle alelade dolayıverin. Atkının vazgeçilmez takım arkadaşı bereyse kış kıyafetleri içinde tam bir sürpriz attır. Her kafaya her tipe bere yakışmaz. Sizi vezir de edebilir (şaka değil,uzun bir bereyle sadrazamın sol vezirine benzemeniz mümkün), ‘cool’ da gösterebilir. Koca koca adamların ponponlu bereyle cool görünmeye çalışması ne kadar acıklıysa, hanım hanımcık kızların hafif yana yatırdığı bereleriyle jandarma komando uzman çavuş formatına bürünmeleri de bir o kadar ısdırap vericidir. Ama sizin bunlardan daha önemli bir sorununuz var: O eldivenin teki nerede?
Boğazlı yün kazak
Çocukluğunda annesinin ördüğü boğazlı kazaklar yüzünden beyin travması geçirmiş, hatta belki bu uğurda kulaklarından birini kaybetmiş her insan bu kazaklardan nefret eder. Çünkü anneye göre kazağın boğazında bir problem yoktur, sizin kafanız büyüktür. Ayrıca bu yün kazaklar vücuda batar ve fazlasıyla terletir. Henüz bizleri tamamen mutlu edecek bir yün boğazlı kazağın üretilememesiyse tekstil sektörünün ayıbıdır. O kadar adam, milyar dolarlık piyasa, hepsi yalanmış...
Yelek-süveter
80’lerin değişmez memur modası olan kahverengi, uzun plili eteği yeniden trend yapan moda dünyası, gün gelecek el örgüsü ve yeşil dede yeleğini de trend yapacak diye ödümüz kopuyor. Yün olan her yelek sizi tuhafiyeci gibi göstermekten ileri gitmeyeceği gibi dolabınıza da nasıl girdiğini yalnız Allah’ın bildiği bir üründür! Bu yeleklerin düğmesiz hali olan süveterler ise yurdumuza O.C dizisi ile giriş yapmıştır. Bihter saçı, Fatmagül donu, Gaffur pijaması gibi trendlerden daha fazla sükse yapmış olan Seth Cohen süveterleri yıllardır erkek modasını sırtında taşıyor. Ancak hâlâ anlaşılamayan bir şey varsa, o da... O göbekle... O süveter... Neyse..
Polar eşofman
Pijamada magma sıcaklığı arayanların tercihi bu eşofmanlarla asla yatamazsınız. Hadi yattınız, yatakta dönemezsiniz. Pijama değil de günlük eşofman olarak kullanmak isteseniz, evden bakkala bile gidemezsiniz. Zira alırken kumaşın sevimliliğine kapılıp kırmızı, mor, pembe, açık mavi gibi renkler tercih ettiniz. Senede bir hafta Kartalkaya’da giyebilirseniz şanslısınız.
Yün fanila ve içlik
Dolabınızdaki bu yün çamaşırların Erzurum’un Pasinler ilçesindeki askerlik döneminizden kaldığını farz ediyor ve görmemiş gibi davranmayı tercih ediyoruz.
Kaz tüyü şişme yelek
Hayrola, sene 87 ve Uludağ’a mı gidiyorsunuz? Ahu Tuğba mısınız? Nedir bu haller?

Son Dakika

Haberin Devamı

AKP’ye oy vermemek suretiyle hükümeti düşürmeye teşebbüsten 30 yıl hapsi istenen genç şaşkın.
Kuaför tabelasında Brad Pitt ve Tom Cruise fotoğrafı görüp içeri giren S.S (21), yine S.S (21) olarak dışarı çıktı.
Maliye Bakanlığı, Wi-Fi ağ adı ‘No_17_Kat_4_D_6_Uyelik_15TL’ olanlardan da vergi alarak bütçe açığını kapatmayı umuyor.
Arabesk müziğin güçlü sesleri, sevgilisinden ayrılan gencin Facebook sayfasında bir araya geldi.
İkinci el araba almak için üç yıldır internetten araba ilanları araştıran M.G. (29), bir forumda daha moderatör oldu.
Hayatta herhangi bir iddiası kalmayan İ.D’nin (27) iddaa bayiindeki prestij mücadelesi devam ediyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!