Bu gecede engel yoktu

Güncelleme Tarihi:

Bu gecede engel yoktu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 05, 2013 01:10

AYBESK, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde, Ankara’da yaşayan engelli vatandaşlara eğlence dolu bir gece yaşattı. Anadolu Gösteri Merkezi’ndeki geceye gelenler, şarkılara eşlik etti, gönüllerince eğlendi.

Haberin Devamı

Ankara Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü (AYBESK), 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde Başkent’te yaşayan engellilere eğlence şöleni yaşattı. Anadolu Gösteri Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte, Türk pop müziğinin sevilen ismi Mustafa Ceceli, Hakan Altun, klarnetin tecrübeli ismi Hüsnü Şenlendirici ile Karadeniz müziğinin renkli siması Gökhan Uzanlı birbirinden güzel ve sevilen parçalarını seslendirdi. Kulüp Başkanı Şenol Balaban’ın ev sahipliği yaptığı geceye bürokratlar, belediye meclis üyeleri, engelli dernekleri ile engelli vatandaşlar ve aileleri katıldı. Konuklar, sanatçıların performanslarına eşlik ederek şarkılar söyledi, gönüllerince eğlendi.

ENGELLERİ KALDIRIYORUZ

AYBESK’in ampute futbol karşılaşmalarında dünya ikinciliği ve şampiyonlar kupasını Türkiye’ye getirerek ilkler yaşattığını kaydeden Başkan Balaban, “Türkiye’ye ve Türk insanına, doğruların, azmin, sabrın nasıl başarı getirdiğini göstermeye çalışıyoruz. Biz doğru durdukça, yanlış olan da doğrulaşarak yanımıza geliyor, güç topluyoruz. Doğru olmaya devam edeceğiz ve her zaman doğruları savunacağız. Doğruluktan şaşmadan engelleri birer birer nasıl kaldırılması gerektiğini ispat ettik” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!