Çocukların yeni ziyaret yerleri

Güncelleme Tarihi:

Çocukların yeni ziyaret yerleri
Oluşturulma Tarihi: Aralık 04, 2013 15:55

Otomotiv şirketleri, yalnızca büyüklerin değil küçüklerin de uğrak yeri oldu. Bazı Ana okullar öğrencilerinin gelişimine destek olmak için yaptıkları ziyaret organizasyonlarına tarihi yerler ve eğlence yerlerinin yanı sıra otomobil bayilerini de kattı.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz hafta Doğuş Otomotiv yetkili bayisi Avek Otomotiv ’i ziyaret eden Anka Anaokulları öğretmen ve minik öğrencileri Audi marka araçları, bu araçların servisteki onarım ve bakım süreçlerini inceleme imkânı buldu.

Küçük sürprizler ve ikramlarla çocukların hoşça vakit geçirmesini sağladığını belirten Avek Otomotiv Genel Müdürü Engin Yazıcı, bu ve benzeri faaliyetlerin içerisinde olmaktan mutluluk duyduklarını ifade etti.

Avek Otomotiv'in faaliyetleri ile ilgili de bilgi veren Yazıcı "Yılda 7.500 adet araç satıyor, 30.000 adedin üzerinde araca servis hizmeti veriyoruz. 220 kişilik personeliyle 2005 yılından bu yana hizmet veren Avek Otomotiv, yılda 7 bin 500 adet civarı araç satışı ve 30 binin üzerinde araca servis hizmeti veren öncü şirketlerden birisi olarak TEM Otoyolu üzeri, Tekstilkent’te hizmet veriyor" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!