Evlilik yıldönümü hediyesi bank

Pinema Filmcilik’in sahibi Pamir Demirtaş, sekizinci evlilik yıldönümünde eşine ilginç bir hediye verdi. Demirtaş, mezunu olduğu Boğaziçi Üniversitesi’nin Güney Meydanı’ndaki bir bankı 5 bin TL’ye aldı, üzerine aşkını yazdırdı.

Haberin Devamı

Boğaziçi Üniversitesi, 150’nci yılını geçen hafta sonu Swissotel The Bosphorus’ta gerçekleştirilen baloyla kutlamıştı. Baloda düzenlenen açık artırmayı okuldan 1997’de mezun olan ünlü komedyen Cem Yılmaz yönetmiş, ünlü patronlar da yaptıkları bağışlarla öğrencilere burs vermişti. O isimler, bir yandan da adlarını Albert Long Hall, Van Millingen Hall ve Hamlin Hall gibi okulda büyük değeri olan oda, koltuk ve masalara yazdırmıştı.
Pinema Filmcilik’in sahibi Pamir Demirtaş da müzayedede 5 bin liraya öğrencilik yıllarında Sinema Kulübü Başkanı olduğu üniversitenin Güney Meydan’ındaki bir bankı satın aldı. O gece eşi Seda Hanım’la sekizinci evlilik yıldönümünü kutlayan Pamir Bey, banka adlarını yazdırarak eşine güzel bir evlilik yıldönümü hediyesi vermiş...

Pop-Up sanat

Haberin Devamı

Tasarımını Philip Starck’ın yaptığı Beyoğlu’nda otel, restoran ve bar olarak hizmet veren Mama Shelter, ‘Pop-Up’ adlı eğlenceli bir sanat etkinliğine ev sahipliği yapıyor. Bu akşam, İngiliz grafik sanatçısı, illüstratör Si Scott canlı çizim performansı gerçekleştirecek.

Jet Fadıllıoğlu

Ulus 29, Çubuklu 29 ve Nişantaşı’ndaki Beymen Brasserie’nin de aralarında olduğu İstanbul’un popüler yeme içme ve eğlence adreslerinin sahibi olan Metin Fadıllıoğlu, önceki gün Florya’da görüntülendi. Tam bir hız tutkunu olan ve yaz kış motosiklet kullanan Fadıllıoğlu, Aqua Florya AVM içinde açtığı Walkin29’u teftiş ettikten sonra motosikletiyle poz verdi. Ferrari marka arabası da olan Fadıllıoğlu, motorun İstanbul trafiği için en iyi çözüm olduğunu söylerken, kaskı ve özel kıyafetleri ile tüm güvenlik önlemlerini alarak kurallara uydu.

Film müzikleriyle anıldı

Geleneksel Hacı Sabancı anma konserlerinin 14.’sü Adana’da yapıldı.
Özcan Sabancı’nın ev sahipliğinde, Çukurova Üniversitesi Kongre Merkezi’nde düzenlenen anma konserinde her yıl olduğu gibi Çukurova Devlet Senfoni Orkestrası Şef Emin Güven Yaşlıçam yönetiminde sahne aldı.
Hacı Sabancı’nın renkli ve yönlü kişiliğinin yansıtıldığı konserlerin bu yılki teması ise Hollywood Film müzikleri olarak belirlenirken, Star Wars’tan Casablanca’ya, Breakfast at Tiffany’s’den Jurassic Park’a kadar dünyaca tanınmış önemli 14 Hollywood filmlerinin unutulmaz müziklerini senfoniye uyarlanarak çalındı.

GECE KUŞU

Haberin Devamı

Haliç kıyısında rakı balık

Arnavutköy’deki Sur Balık, İstanbul Boğazı’ndan sonra Haliç Kıyısı’nda da hizmet vermeye başlamıştı. Geleneksel Türk damak tadıyla deniz ürünlerinin harmanlandığı Sur Haliç, Rakı&Balık keyfini boğazdan Haliç’e taşıdı.

Yazarın Tüm Yazıları