Galatasaraylı Sabri ve Melo'dan "kavga" açıklaması

Güncelleme Tarihi:

Galatasaraylı Sabri ve Melodan kavga açıklaması
Oluşturulma Tarihi: Aralık 02, 2013 18:32

Spor Toto Süper Lig'de dün oynanan Kasımpaşa maçına saha içinde tartışma yaşayan Galatasaraylı iki futbolcu Sabri Sarıoğlu ile Felipe Melo, aralarında herhangi bir problem olmadığını duyurdu.

Haberin Devamı

Galatasaray Kulübü'nün resmi yayın organlarından GSTV'ye açıklamada bulunan Sabri ile Melo, Kasımpaşa maçında yaşadıkları gerginliğin her takımda olabileceğini anlatarak, birbirlerine saygı duyduklarını söylediler. Maçta yaşadıkları tartışmanın büyütülecek bir konu olmadığına dikkati çeken Sabri, şunları kaydetti:

"Dünkü olayla ilgili garip ve alakasız yorumlar yapılmış. Sonuçta saha içinde bir tartışma yaşandı. Melo ile aramızda bir gerginlik oldu ama bu büyütülecek bir şey değil. Her takımın içinde olabilecek olaylar. Orada kazanmak için bir efor sarf ediliyor, adrenalin yükseliyor ve sinirler geriliyor. Normal bir durumdu. Melo, o pozisyonda Donk'la tartışmaya girdi. Ben, tartışmanın daha da büyümesini istemedim. Hakem kart gösterebilirdi. Takım kaptanı olarak sorumluluğu üzerime alarak, araya girip ayırmak istedim, kendisini kenara çektim. O da bana kavga etmediğini aktardı ama ben yine de geri çekilmesini söyledim. Bir gerginlik yaşandı fakat büyütülecek gibi bir şey değil. Zaten devre arasında konuşuldu ve tatlıya bağlandı. Ortada hiç bir sorun yok."

Medyada, kavga ettikleri, soyunma odasında kapıların tekmelendiği yönünde haberler olduğunu kaydeden Sabri, "Burası Galatasaray camiası, burada öyle şeyler olmaz. Burası koskoca bir ailedir. O yüzden böyle haberlere kimsenin inanmaması gerekiyor. Biz burada aile bağını kurduğumuz için son iki senenin şampiyonu olduk, kupalar kazandık. Bu sene istediğimiz gibi gitmediği için böyle haberlerin çıkması normal" ifadelerini kullandı.

Melo ile yaşadıkları durumu, her aile içinde olabilecek bir tatsızlık olarak değerlendiren Sabri, şunları kaydetti:

"Biz bunu aile içinde konuşarak çözüyoruz. Melo ile arkadaşız. Kaptan olarak takımın en gencini sayıp, seviyorsam, yabancı oyunculara da aynı şekilde davranıyorum. Onlar da bize her türlü saygıyı gösteriyor ve yardımcı oluyor. Sonuçlar istediğimiz gibi değil, taraftarımız üzgün ama hiçbir şey bitmiş değil. Daha önümüzde birçok maç var. Taraftarımız bu haberlere inanıp, kendilerini üzmesinler. Onları mutlu etmek için elimizden geleni yapacağız."

Melo: "Bu sayede takımı ateşledik"

Brezilyalı oyuncu Melo ise, maçın verdiği gerginlikle Sabri ile aralarında normal bir tartışmanın yaşandığını ve bu olayın takımı ateşlediğini söyledi. Sarı-kırmızılı takımla ilgili gerçek dışı haberler yapıldığını savunan Melo, şu ifadeleri kullandı:

"İki senedir şampiyon olan bu takıma herkesin saygı göstermesi gerekir. Yalan yazılması hoş olmuyor. Sabri ile aramızda negatif bir şey yaşanmadı. Saha içinde olabilecek ve maçın verdiği gerginlikle yaşanan bir olaydı. Bu sayede takımı ve birbirimizi ateşledik. Bu tip şeyler, oyun boyunca olabilir. Bunun sonucunda da beraberlik geldi. Başka pozisyonlara da girdik. Galibiyet de alabilirdik. Sabri bana, ben de kaptanımız Sabri'ye saygı duyuyorum."

Donk ile sözlü tartışması esnasında Sabri'nin yanına geldiğini aktaran Brezilyalı futbolcu, sözlerini şöyle tamamladı:

"Benim iyiliğimi düşündüğü için yanıma geldi. Ben de kaptanıma sakin olduğumu ve korkmasını gerektirecek bir durumun bulunmadığını söyledim. Ondan sonra devre arasında ve maç sonunda bir kavga yaşanmadı. Bu nedenle çözülecek bir sorun da yok. Devre arasında da neleri daha iyi yapabileceğimiz konuştuk. Buradan bütün camiaya ve taraftarlara sesleniyorum. Kimsenin kafasında en ufak şüphe olmasın, hepimiz şampiyonluğa inanıyoruz. Bu takım iki sene şampiyon oldu. Bunu dostlukla ve arkadaşlıkla yaptık. Sabri bizim kaptanımızdır. Ona duyduğumuz saygı sonsuz. Onun da takım arkadaşlarına duyduğu saygı sonsuz. Biz bu saygı ile buralara geldik ve şampiyonluklar kazandık."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!