Zonguldak'ta kaza: 5 yaralı

Güncelleme Tarihi:

Zonguldakta kaza: 5 yaralı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 02, 2013 08:15

ZONGULDAK’ın Ereğli İlçesi’nde kontrolden çıkarak takla atan otomobil ile ona çarpmamak için yoldan çıkan aracın istinat duvarına çarpması sonucu meydana gelen kazada 5 kişi yaralandı.

Haberin Devamı

Kaza, saat 20.00 sıralarında Zonguldak- İstanbul Karayolu’nun 28’inci kilometresinde Bayat Köyü Mevkii’nde meydana geldi. Ereğli’den Zonguldak’a giden 51 yaşındaki Osman Bodur yönetimindeki 59 YT 748 plakalı otomobil, iddiaya göre yola başka bir araçtan dökülen mazot nedeniyle kontrolden çıkarak takla attı. Bu sırada arkasından gelen 67 AD 508 plakalı otomobilin sürücüsü 26 yaşındaki Kerem Demirci, takla atan araca çarpmamak için yol kenarına manevra yapınca önce istinat duvarına çarptı, ardından da su kanalına düştü. Kazada sürücüler Osman Bodur, Kerem Demirci ile her iki otomobilde yolcu olarak bulunan 24 yaşındaki Ceren Çankaya, 25 yaşındaki Sıla Saat ve 32 yaşındaki Necati Çelik yaralandı.

Kaza yerine gelen ambulanslarda ilk müdahaleleri yapılan yaralılardan Kerem Demirci, Ceren Çankaya ve Sıla Saat Ereğli Devlet Hastanesi’ne, Osman Bodur ve Necati Çelik ise Bülent Ecevit Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!