Milan'da iki başlı yönetim

Güncelleme Tarihi:

Milanda iki başlı yönetim
Oluşturulma Tarihi: Aralık 01, 2013 15:06

İtalya'da profesyonel futbol ligi Serie A takımlarından A.C. Milan'da "iki başlı yönetim" devri başlıyor.

Haberin Devamı

Milan yönetiminde 27 yılı deviren asbaşkan Adriano Galliani ile başkan Silvio Berlusconi'nin iki yıldır yönetimde bulunan kızı Barbara Berlusconi arasındaki anlaşmazlık krizine "iki başlı" çözüm bulundu. Genç Berlusconi'nin kendisine yönelik yaptığı eleştirileri daha fazla kaldıramayan ve "İmajım zedelendi. Yönetimde jenerasyon değişimi böyle olmaz. Biraz kalite gerek" diyerek "anlaşarak ya da değil" görevinden ayrılacağını ilan eden Galliani'yi Başkan Silvio Berlusconi sakinleştirdi.

Siyasi alanda da bir hayli zor günler geçiren, senatörlüğü düşürülen ve hapis riskiyle karşı karşıya olan Forza İtalya (Haydi İtalya) Partisi lideri, eski başbakan ve Milan Kulübü Başkanı Silvio Berlusconi, Galliani ve kızı Barbara arasındaki uyuşmazlığı kendi usulünce çözdü. Öğle saatlerinde "Milan'da durum sakinleşti.Galliani kalıyor" diye açıklamada bulunan Berlusconi, akşam saatlerinde ise bulduğu çözümü açıkladı.

İtalyan haber ajansı Ansa'ya göre Berlusconi, "İki CEO'yu içeren bir kurumsal organizasyon üzerinde tam mutabakat sağladığımızı açıklamaktan memnuniyet duyuyorum. Adriano Gallini spor sektöründe yetkili olacak, Barbara Berlusconi ise diğer sektörlerde yetkili olacak. Ben de şirkete ve takıma daha yakın olacağıma söz verdim" dedi. Böylece Milan'da "iki başlı yönetim" dönemi başladı.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!