TEM'de trafik felç oldu

Güncelleme Tarihi:

TEMde trafik felç oldu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 27, 2013 15:54

TEM Otoyolu Hasdal Mevkii Ankara istikametinde 2 kamyon ile bir TIR'ın karıştığı kaza nedeniyle trafik felç oldu. İstanbul'da etkili olan sağanak yağmurlar nedeniyle yaşanan kazalar da trafiği olumsuz etkiledi.

Haberin Devamı

Saat 17:55'te yoğun trafiğe bir de kaza haberi geldi. TEM Kurtköy-Sultanbeyli yönünde meydana gelen kaza sonucu bir şerit trafiğe kapatıldı.

Araçların saat 15.00 sıralarında kaldırılmasına rağmen TEM otoyolunda yoğunluk yaşanıyor. Araç yoğunluğu Bahçeşehir Haramidere ayrımından Seyrantepe’ye mevkiine kadar ulaşmış durumda.

TEM'DE FECİ KAZA..!! TRAFİK FELÇ

TÜNEL ULAŞIMA AÇILDI

Bu arada Bolu Dağı Tüneli’nde deterjan yüklü TIR’ın yanması nedeniyle yol yaklaşık 1 saat 10 dakika ulaşıma kapandı. Tünelde biriken dumanın tahliyesi edilmesinin ardından saat 15.40 sıralarında yol yeniden ulaşıma açıldı.

Saat 18:00 itibarıyla İstanbul'da yol durumu şöyle:

TEMde trafik felç oldu

Bilgiler İBB TKM'den alınmıştır

Haberin Devamı

KAZADA ÜÇ KİŞİ YARALANDI

TEM Otoyolu Hasdal Mevkii Ankara istikametinde 2 kamyon ile bir TIR’ın karıştığı kaza meydana geldi. Kazada ilk belirlemelere göre 3 kişi yaralandı.

Tem Otoyolu Hasdal Mevkii Ankara istikametinde art arda seyreden kamyon ve TIR'lar kaza yaptı. Zincirleme kazada 3 şoför yaralanırken, TEM otoyolunda kaza nedeniyle iki şerit trafiğe kapatıldı.

Kaza Tem Otoyolu Hasdal Mevkii, Ankara istikametinde saat 14.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Abdurrahman Esenler'in kullandığı TIR, trafik yoğunluğu nedeniyle aniden yavaşlayarak durdu. Bu sırada arkadan gelen TIR da aniden durmak zorunda kaldı. Arkadan gelen 3 kamyon ise hızını alamayınca zincirleme kaza meydana geldi.

YOL 1 SAAT KAPANDI TRAFİK FELÇ OLDU

Kazada TIR şoförleri yara almazken, kamyon şoförleri, Yavuz Akkaya ve Temel Erol olay yerine gelen itfaiyenin müdahalesiyle sıkıştığı yerden çıkarılarak ambulanslarla çevre hastanelere kaldırıldı. Hafif yaralanan kamyon şoförü Hakan Sofuoğlu'nun tedavisi ise olay yerinde yapıldı. Kaza nedeniyle Tem Otoyolu Ankara istikametinde, trafik durma noktasına geldi. İki şerit yaklaşık 1 saat kapalı kaldı. Olay yerine giden polis ekipleri ve Karayolları görevlileri, kaza yapan araçları kaldırdıktan sonra trafik yeniden tüm şeritlerde açıldı. TIR sürücüsü Esenler, "Trafik durunca durdum. Arkadan gelenler çarptı" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!