Üniversiteli Gamze'nin sır ölümü

Güncelleme Tarihi:

Üniversiteli Gamzenin sır ölümü
Oluşturulma Tarihi: Kasım 29, 2013 01:12

AYDIN'ın Nazilli İlçesi'nde, nişanlısı Baki Can G. (28) ile kaldığı 4'üncü kattaki otel odasının balkonundan henüz belirlenemeyen bir nedenle düşen üniversite öğrencisi 27 yaşındaki Gamze Uslu, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Haberin Devamı

Polis merkezine götürülen Baki Can G.'nin ilk ifadesinde, Uslu'nun Bursa'da tecavüze uğradığını söylemesi üzerine tartıştıklarını, genç kızın balkona çıktığını ve ses duyup bakmaya gittiğinde ise nişanlısını zeminde hareketsiz yatarken gördüğünü söylediği öğrenildi.
Olay, bugün 00.15 sıralarında, Hürriyet Caddesi üzerindeki bir otelde meydana geldi. Adnan Menderes Üniversitesi Nazilli İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümü Yüksek Lisans öğrencisi 27 yaşındaki Gamze Uslu ile 5 gün önce ziyaretine gelen Mersin Üniversitesi Silifke Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik Yüksekokulu öğrencisi olan 28 yaşındaki nişanlısı Baki Can G., ilçe merkezindeki bir otele yerleşti.

Üniversiteli Gamzenin sır ölümü

Haberin Devamı

30 METREDEN YERE ÇAKILDI
5 gün içinde aralıklarla tartıştıkları belirtilen çift, dün odalarına çekildi. Gece yarısı Uslu, 30 metre yükseklikteki 4'üncü katın balkonundan, park halindeki bir otomobilin üzerine düştü. İhbar üzerine gelen acil yardım ekiplerince hastaneye götürülen Uslu, kurtarılamadı. Uslu'nun nişanlısı Baki Can G., polis merkezine götürüldü. Yapılan üst aramasında yaklaşık 6 bin TL para ile 6 adet cinsel uyarıcı hap çıktığı öğrenildi. Baki Can G.'nin yanı sıra bitişikteki odalarda kalanlarında ifadesine başvurulduğu öğrenildi. Gamze Uslu'nun cesedine otopsi yapılacağı bildirildi.

KAMERA GÖRÜNTÜLERİ İNCELENECEK
Baki Can G.'nin ilk ifadesinde, Uslu'nun Bursa'da İngilizce Kursu gördüğü sırada tecavüze uğradığını söylemesi üzerine tartıştıklarını, nişanlısına ait laptopu kırdığını, ardından barıştıklarını, kırılan laptopun yenisini alıp birlikte bir restoranda yemek yediklerini, bir süre içki içtikten sonra otele döndüklerini, kız arkadaşının ayılması için başını yıkadığını, odadan ayrılıp banyoya girdiği sırada sesi duyduğunu, balkona çıktığında ise nişanlısının zeminde hareketsiz yatarken gördüğünü söylediği öğrenildi. Mobese ile çevredeki işyerlerinin güvenlik kameraları görüntülerinin incelemeye alındığı belirtildi.

Haberin Devamı

Üniversiteli Gamzenin sır ölümü

Olayın olduğu dakikalarda otelin karşısındaki binanın balkonundaki 3 kişiden Mehmet Dilmen, “Arkadaşlarımızla balkonda duruyordu. Bir gürültü duyduk. Karşıya baktığımızda balkonda atletli biri vardı. Otelin önünden vatandaşların ‘112'yi arayın’ bağırışlarını duyduk. Balkondaki kişi içeri girip üzerini giydi. Ardından balkona çıkan kişi ‘yardım edin’ diye bağırmaya başladı. Bu kişi tekrar odaya girdi ve odanın ışıkları kapandı. O odanın yanında kalan bir otel müşterisinin şiddetli bir tartışma sesi duyduğuna şahit olduğunu öğrendik. Bu kişi karakolda ifade veriyor” dedi.

Öte yandan Gamze Uslu'nun nişanlısının geldiği gün bankadan kendi adına 10 Bin TL kredi çektiği, kaldığı özel yurdun parasını ve çiftin çeşitli bankalara olan kredi kartı borçlarını ödediği, Baki Can G.'nin üstünden çıkan yaklaşık 6 bin TL'nin de bu paradan kalan miktar olduğu öğrenildi.
Olayla ilgiil soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!