Üniversiteli kızın sır ölümü

Güncelleme Tarihi:

Üniversiteli kızın sır ölümü
Oluşturulma Tarihi: Kasım 27, 2013 08:59

Aydın’ın Nazilli İlçesi’nde nişanlısı 28 yaşındaki Baki C. G. ile birlikte kaldığı otelin 4’üncü katındaki odanın balkonundan düşen üniversite öğrencisi 27 yaşındaki Gamze U. yaşamını yitirdi. Baki C.G., nişanlısı Gamze U.'nun Bursa’da tecavüze uğradığını söyleyince tartıştıklarını, genç kızın balkona çıktığını ve ses duyup bakmaya gittiğinde onu aşağıda hareketsiz gördüğünü söyledi.

Haberin Devamı

Olay, saat 00.15 sıralarında Hürriyet Caddesi’ndeki bir otelde meydana geldi. Adnan Menderes Üniversitesi Nazilli İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümü Yüksek Lisans öğrencisi Gamze U. ile 5 gün önce ziyaretine gelen Mersin Üniversitesi Silifke Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik Yüksekokulu öğrencisi olan nişanlısı 28 yaşındaki Baki C. G., ilçe merkezindeki bir otele yerleşti.

Aralarında sık sık tartıştıkları belirtilen çift, dün oteldeki odalarına çekildi. Gece yarısı Gamze U., 4’üncü katın balkonundan, park halindeki bir otomobilin üzerine düştü. İhbar üzerine gelen acil yardım ekipleri ağır yaralanan Gamze U.’yu hastaneye götürdü. Doktorların müdahalesine karşın Gamze U. yaşamını yitirdi.

Gamze U.’nun nişanlısı Baki C.G., polis merkezine götürüldü. Üzerinde yaklaşık 6 bin lira ile 6 cinsel uyarıcı hap bulunan Baki C.G.’nin yanı sıra bitişikteki odalarda kalanların da ifadesine başvuruldu. Savcılık, Gamze U.’nun cesedine otopsi yapılmasına karar verdi.

KAMERA GÖRÜNTÜLERİ İNCELENECEK


Baki C.G. ilk ifadesinde, Gamze U.’nun Bursa’da İngilizce kursu gördüğü sırada tecavüze uğradığını söyleyince tartıştıklarını, nişanlısına ait dizüstü bilgisayarı kırdığını, ardından barıştıklarını, kırılan bilgisayarın yenisini alıp birlikte bir restoranda yemek yediklerini anlattı. Baki C.G., bir süre içki içtikten sonra otele döndüklerini, nişanlısının ayılmak için başını yıkadığını, odadan ayrılıp banyoya girdiği sırada sesi duyduğunu, balkona çıktığında nişanlısı Gamze U.’yu zeminde hareketsiz halde gördüğünü söyledi.

Polis, Mobese ile çevredeki işyerlerinin güvenlik kameraları görüntülerini incelemeye aldı. Olayın olduğu dakikalarda otelin karşısındaki binanın balkonunda bulunan 3 kişiden Mehmet D., şunları anlattı:
"Arkadaşlarımızla balkonda duruyorduk. Bir gürültü duyduk. Karşıya baktığımızda balkonda atletli biri vardı. Otelin önünde bazı kişilerin '112’yi arayın' diye bağırmalarını duyduk. Balkondaki kişi içeri girip giyindi. Ardından balkona çıkan kişi 'Yardım edin' diye bağırmaya başladı. Bu kişi tekrar odaya girdi ve odanın ışıkları kapandı. O odanın yanında kalan bir müşterinin şiddetli bir tartışma sesi duyduğuna şahit olduğunu öğrendik. Bu kişi karakolda ifade veriyor."

Gamze U.’nun nişanlısının geldiği gün bankadan kendi adına 10 bin lira kredi çektiği, kaldığı özel yurdun parası ile hem kendisinin hem de nişanlısının çeşitli bankalara olan kredi kartı borçlarını ödediği, Baki C.G.’nin üstünden çıkan yaklaşık 6 bin liranın da bu paradan kalan miktar olduğu belirlendi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!