Goller yeşil-kırmızı sevinç sarı-kırmızı!

Güncelleme Tarihi:

Goller yeşil-kırmızı sevinç sarı-kırmızı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 27, 2013 01:11

2. Lig Beyaz Grup’ta zirve yarışına tutunmaya çalışan Göztepe’nin 12 maçta attığı 16 golün 8’inin altında, geçmişte ezeli rakibi Karşıyaka’da forma giymiş oyuncuların imzası bulunuyor.

Haberin Devamı

Bu sezon Dardanelspor ağlarını 2, Yeni Malatyaspor filelerini 1 kez havalandıran orta saha oyuncusu Cihan Yılmaz, son olarak Aydınspor 1923 derbisinde takımını beraberliğe taşıyarak gol sayısını 4’e çıkardı.

Gümüşhane ve Tokat’a attığı 1’er golün ardından bu hafta suskun kalan forvet Şaban ile sarı kart cezası nedeniyle son Aydın maçında forma giyemeyen sol bek Osman’ın ise 2’şer golü bulunuyor. Çankırı ve Tokat’a 1’er gol atan Osman geçen sezon, Şaban ve Cihan 2011-12’de KSK’de görev yaptı. 2009-10’da yeşil-kırmızılı takımda top koşturan sağ bek Volkan ise henüz skor üretemedi.

3 yolcu var

GÖZ-GÖZ’de 3 futbolcu takımdan ayrıldı. Orta sahadan Mithat Yaşar ve Mehmet Ayaz ile stoper Mesut Yılmaz’ın yeterince şans bulamadıkları için kendisinden izin istediğini belirten Teknik Direktör Özgür Zengin, üç oyuncunun sözleşmelerinin büyük olasılıkla feshedileceğini söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!